Відома американська акторка, зірка багатьох серіалів, а також романтичних комедій 2000-х років, яку мільйони телеглядачів пам'ятають за роллю в легендарному серіалі "Як я зустрів вашу маму" Елісон Ханніган вирішила поділитися зі своїми підписниками в мережі Instagram дуже цікавим рецептом від "BettyCrocker".

Цього разу акторка показала, як прикрашала шоколадні Брауні своєю солодкою намазкою з білого і темного шоколаду.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Елісон в мережі Instagram.

Публікація Елісон Ханніган, скріншот: Instagram
Публікація Елісон Ханніган, скріншот: Instagram

Брауні - дуже відомі американські тістечка з яскравим і насиченим шоколадним смаком, щільною скоринкою і вологою, злегка тягучою консистенцією всередині.

Популярні новини зараз
"Я вам зараз покажу": журналістка ТСН засняла Марічку Падалко перед ефіром Після низки скандалів Ірина Федишин відмовилася від гонорарів заради допомоги ЗСУ Мольфарка провела обряд на смерть кожного солдата рф, що ступив на землю України: "Предки заберуть їх" Що попросив чоловік на вечерю перед стратою - найдивніше бажання в історії
Показати ще

Публікація Елісон Ханніган, скріншот: Instagram
Публікація Елісон Ханніган, скріншот: Instagram

Що потрібно для брауні:

- 200 г 70% чорного шоколаду;
- 200 г вершкового масла 82,5%;
- 170 г коричневого цукру;
- 5 г середньо-великої морської солі;
- 3 курячих яйця;
- 70 г звичайного борошна;
- 35 г хорошого какао-порошку;
- 100 г білого шоколаду;
- 100-150 г підсмажених горіхів.

Публікація Елісон Ханніган, скріншот: Instagram
Публікація Елісон Ханніган, скріншот: Instagram

Як готувати: чорний шоколад ламаємо на шматочки, додаємо вершкове масло і топимо на водяній бані, поки масло не розійдеться, перемішуючи лопаткою або віночком. Яйця не збиваємо, а просто перемішуємо з цукром, щоб цукор розчинився і додаємо в шоколад. Знову перемішуємо.

У миску з сумішшю додаємо просіяне через сито борошно і какао, перемішуємо. Додаємо горіхи і подрібнений білий шоколад, швидко замішуємо (щоб шоколад залишився шматочками), додаємо сіль, досить швидко заважаємо і відразу поміщаємо суміш у форму для випічки. Випікати при температурі 200 градусів: 15 хвилин, якщо форма прямокутна, або 12 хвилин, якщо звичайна кругла, діаметром 24 см. (і у вас вийшов не товстий шоколадний шар).

Публікація Елісон Ханніган, скріншот: Instagram
Публікація Елісон Ханніган, скріншот: Instagram

Не бійтеся, якщо ваш Брауні м'який всередині. Він такий і повинен бути - аж живий! А зверху повинна бути легка суха скоринка. Дайте Брауні охолодитися, можна навіть в холодильнику, а потім нарізайте шматочками і подавайте при кімнатній температурі разом з ягодами і збитими вершками взимку і ванільним морозивом влітку.

Раніше повідомляли, ніжна, смачна і легка буженина, щоб апетит з'явився у всіх відразу: ідеальний рецепт на всі роки.

Як повідомляв Знай.uа, такі реберця готують хіба що у Львові: Костянтин Грубич та Євген Клопотенко поділилися рецептами своїх коронних страв - у кого смачніше?

Знай.uа писав, від однієї чарки нічого не буде? Костянтин Грубич підказав, як не випити зайвого на Старий Новий рік і Василя.