Відома американська акторка, зірка багатьох серіалів, а також романтичних комедій 2000-х років, яку мільйони телеглядачів пам'ятають за роллю в легендарному серіалі "Як я зустрів вашу маму" Елісон Ханніган вирішила поділитися зі своїми підписниками в мережі Instagram дуже цікавим рецептом від "BettyCrocker".

Цього разу акторка показала, як прикрашала шоколадні Брауні своєю солодкою намазкою з білого і темного шоколаду.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Елісон в мережі Instagram.

Публікація Елісон Ханніган, скріншот: Instagram
Публікація Елісон Ханніган, скріншот: Instagram

Брауні - дуже відомі американські тістечка з яскравим і насиченим шоколадним смаком, щільною скоринкою і вологою, злегка тягучою консистенцією всередині.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Публікація Елісон Ханніган, скріншот: Instagram
Публікація Елісон Ханніган, скріншот: Instagram

Що потрібно для брауні:

- 200 г 70% чорного шоколаду;
- 200 г вершкового масла 82,5%;
- 170 г коричневого цукру;
- 5 г середньо-великої морської солі;
- 3 курячих яйця;
- 70 г звичайного борошна;
- 35 г хорошого какао-порошку;
- 100 г білого шоколаду;
- 100-150 г підсмажених горіхів.

Публікація Елісон Ханніган, скріншот: Instagram
Публікація Елісон Ханніган, скріншот: Instagram

Як готувати: чорний шоколад ламаємо на шматочки, додаємо вершкове масло і топимо на водяній бані, поки масло не розійдеться, перемішуючи лопаткою або віночком. Яйця не збиваємо, а просто перемішуємо з цукром, щоб цукор розчинився і додаємо в шоколад. Знову перемішуємо.

У миску з сумішшю додаємо просіяне через сито борошно і какао, перемішуємо. Додаємо горіхи і подрібнений білий шоколад, швидко замішуємо (щоб шоколад залишився шматочками), додаємо сіль, досить швидко заважаємо і відразу поміщаємо суміш у форму для випічки. Випікати при температурі 200 градусів: 15 хвилин, якщо форма прямокутна, або 12 хвилин, якщо звичайна кругла, діаметром 24 см. (і у вас вийшов не товстий шоколадний шар).

Публікація Елісон Ханніган, скріншот: Instagram
Публікація Елісон Ханніган, скріншот: Instagram

Не бійтеся, якщо ваш Брауні м'який всередині. Він такий і повинен бути - аж живий! А зверху повинна бути легка суха скоринка. Дайте Брауні охолодитися, можна навіть в холодильнику, а потім нарізайте шматочками і подавайте при кімнатній температурі разом з ягодами і збитими вершками взимку і ванільним морозивом влітку.

Раніше повідомляли, ніжна, смачна і легка буженина, щоб апетит з'явився у всіх відразу: ідеальний рецепт на всі роки.

Як повідомляв Знай.uа, такі реберця готують хіба що у Львові: Костянтин Грубич та Євген Клопотенко поділилися рецептами своїх коронних страв - у кого смачніше?

Знай.uа писав, від однієї чарки нічого не буде? Костянтин Грубич підказав, як не випити зайвого на Старий Новий рік і Василя.