У сьогоднішніх реаліях, коли росія безпощадно нищить зокрема критичну інфраструктуру нашої країни, українці використовують всі можливі способи, щоб пережити ці нелегкі часи в якомога комфортніших умовах.

Зараз особливо важлива й економія часу. Зокрема це стосується й приготування їжі. Краще обирати страви, які готують просто та швидко.

Наприклад, одним з таких варіантів є картопля у мундирах, на приготування якої піде зовсім мало часу завдяки одному цікавому способу.

Запечена картопля, скріншот: YouTube
Запечена картопля, скріншот: YouTube

Як швидко приготувати картоплю у мундирах

Передусім пам'ятайте, що для того, щоб картопля зварилася швидко, її потрібно залити окропом, а не поміщати в холодну воду. Завдяки такій простій хитрості картопля збереже вітаміни й приготується досить скоро.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

У випадку, якщо раптом під час куховаріння виключать світло, рішення також є. Потрібно просто злити воду, а картоплю замотати рушником та харчовою плівкою або накрити пакетом. Таким чином картопля зможе "дійти" до готовності.

Крім того, картоплю можна приготувати за 5 хвилин, якщо у вашому розпорядженні є мікрохвильовка. Для цього термостійку форму змастіть олією, викладіть помиту картоплю середнього розміру. Готуйте при максимальній потужності від 3 до 5 хвилин у залежності від розміру овочу.

Картопля
Картопля

Нагадаємо, чому при пранні потрібно додавати молоко: властивість продукту вас точно здивує

Як повідомляв "Знай.ua", українським дітям виплатять новий вид допомоги: хто і на яку суму претендує

Також "Знай.ua" писав, марно витрачені гроші: які дрова засмічують піч і не дають тепла