Салати "Олів'є" та "Вінегрет" найчастіше готують у період новорічних свят і в цей час хочеться, щоб на святковому столі ці страви не виглядали буденними та звичними натомість щоб їхній смак став справжньою несподіванкою

Найчастіше, фінальним етапом створення більшості салатів стане заправка майонезом. Зокрема, мова йде про традиційний салат "Олів'є", який вже став легендарним.

Безумовно, що салат дуже смачний, проте вже стало дуже складно здивувати ним гостей. До цього призвела саме його велика популярність. Проте, зробити салат набагато апетитнішим все ж можна. Потрібно лише додати один секретний інгредієнт.

Приготування вінегрету, скріншот: Youtube
Приготування вінегрету, скріншот: Youtube

Який секретний інгредієнт потрібно додати до Олів'є та Вінегрету

Досвідчені кулінари радять одразу після завершення приготування салатів, додавши майонезу, у страву потрібно покласти трохи лимонної цедри. Вона повинна бути чистою і не сильно подрібненою.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Проте не залишайте її у страві, адже за кілька хвилин, цей додатковий компонент треба буде прибрати із салату. Однак саме завдяки шкірці лимона "Олів'є" набуде незвичайного смаку.

Зокрема, у ньому з'явиться цікава "кислинка", яка чудово поєднуватиметься з іншими компонентами страви. Зауважте, що лимонна шкірка зробить апетитнішими й інші салати з майонезом, а також вінегрет. То ж спробуйте застосувати цю цікаву пораду і ви будете приємно здивовані новим смаком ваших салатів.

Новорічний олів'є
Олів'є

Нагадаємо, українцям нагадали про борги за комуналку: як це вплине на призначення субсидії

Як повідомляв "Знай.ua", викиньте це негайно: як переконатися, що їжа безпечна для вживання, якщо холодильник довго не працював

Також "Знай.ua" писав, продукти, які допоможуть зігрітися: збережуть тепло у критичній ситуації