У більшості супи готуються із запасом і дуже рідко перші страви варять на один раз. Однак, часто не в правильний момент закладена зелень може звести нанівець всі зусилля.

Саме через цю помилку супи просто дуже швидко скисають. Зазвичай згідно з технологією перші страви варять наступним чином. Закладають інгредієнти, чекають, коли вони дійдуть до готовності. Потім за кілька хвилин до завершення готування закидається зелень.

Після чого вимикають вогонь, а каструлю накривають кришкою. Найчастіше саме так і готують супи і нерідко помічають, що вони скисають раніше часу. То ж у чому помилка і як її виправити?

петрушка, фото Pxhere
петрушка, фото Pxhere

Як і коли правильно класти зелень у перші страви

Отже, щоб суп не скис завчасно прислухайтеся до наступних порад. Запам'ятайте, що перша страва після додавання зелені має закипіти. Ця дія допоможе новому інгредієнту не тільки пройти теплову обробку, але й розкрити краще свій смак та аромат.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

То ж передусім зверніть увагу на цей простий нюанс, який варто знати кожному. Завдяки цій пораді супи, які містять, наприклад, петрушку та кріп не скиснуть вже на другий день. Варто відзначити, що у деяких випадках, якщо не зробити все правильно, не врятує навіть холодильник.

Суп, фото з відкритих джерел
Суп, фото з відкритих джерел

Нагадаємо, соковиті котлети з 2-х основних інгредієнтів: рецепт, який здивує навіть досвідчених кухарів

Як повідомляв "Знай.ua", ось чому макарони виходять несмачними: 3 секрети приготування ідеальної пасти

Також "Знай.ua" писав, смачний рулет на десерт за пів години: найпростіші продукти й мінімум зусиль