Зима без сумніву час домашніх смаколиків. А коли ласощі поєднуються з мандариновим ароматом, то дарує в рази більше настрою та задоволення.

Тому на дозвіллі спробуйте приготувати домашній мармелад мандариновий. Приготування не займе багато часу, а задоволення ви отримаєте максимум, як від готування, так і від поїдання мармеладу. Цим рецептом поділилися в instagram на сторінці "yummy_pp_lera".

Мармелад, скріншот "yummy_pp_lera"
Мармелад, скріншот "yummy_pp_lera"

Складові:

- 400 мл мандаринового соку (4-5 мандарин)
- 35 г желатину
- 100 г цукру
- щіпка лимонної кислоти
Спосіб приготування:
Для початку очищаємо мандарини та пробиваємо у блендері. Суміш проціджуємо через сито. Потім заливаємо желатин 70 мл соку, що вийшов, і залишаємо набухати на 10 хвилин.

До соку, що залишився, додаємо цукор, лимонну кислоту і, помішуючи, доводимо до кипіння. Вимикаємо вогонь, додаємо набряклий желатин і перемішуємо до розчинення. Охолоджуємо до кімнатної температури, розливаємо за будь-якими формами і прибираємо в холодильник на кілька годин.

Мармелад, скріншот "yummy_pp_lera"
Мармелад, скріншот "yummy_pp_lera"

Перед подачею мармелад можна обваляти в цукрі, цукровій пудрі чи кокосовій стружці. Смачного!

Нагадаємо, що такого оселедця ви ще не їли: простий рецепт "по-фінськи" з гірчицею.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше ми повідомляли, як приготувати незвичайну вівсянку у духовці за 20 хвилин: з ідеальним поєднанням – банан та шоколад.

Також буде не зайвим знання, як приготувати м'ясо без м'яса: ідеальний рецепт із борошна, коли ціни на курку злетіли до небес.