Всі дякують італійцям за винахід піци, тому що у світі дуже мало людей, які її не люблять. З роками її навчилися готувати по-різному, з всілякими начинками. Є навіть лінивий спосіб на лаваші, який обов'язково сподобається тим, хто воліє заощадити час на готуванні.

Домашню піцу можна приготувати як у ресторані, вийде не гірше. Рецепт можна довести до граничної досконалості, і так як тісто для цього смаколика має бути тонким, лаваш відмінно підійде. Тим більше, що це дуже швидко і просто, а робити можна з будь-якими начинками.

Піца на лаваші, скріншот з відео
Піца на лаваші, скріншот з відео

Складові:

  • Лаваш чи тортилья – 2 шт.
  • Сир – 200 г
  • Гриби
  • Томатний соус або кетчуп
  • Ковбаса, м'ясо чи шинка
  • Оливки
  • Цибуля

Як приготувати:

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще
  1. Викладіть лист лаваша на лист. Натріть сир та розділіть на дві частини. Одну частину викладіть на лаваш. Зверху накрийте другим лавашем.
  2. Наріжте цибулю півкільцями, оливки навпіл і печериці слайсами, поріжте ковбасу чи шинку.
  3. Змастіть лаваш кетчупом чи соусом, посипте цибулею, викладіть ковбасу чи шинку, печериці, оливки. Посипте сиром, що залишився. Відправте 7-10 хвилин у розігрітій до 220 градусів духовці.

Раніше ми писали про те, як приготувати вафельні трубочки зі згущеним молоком на сковороді: швидкий рецепт, який поверне в дитинство

Як повідомляв Знай.ua, потрясіть яйця перед приготуванням: кухарі розповіли про цікавий трюк

Також портал Знай.ua писав, чому картопляне пюре виходить несмачним: три найпоширеніші помилки, які псують страву