Що може бути краще за свіжу випічку з ароматним чаєм? Хіба тільки випічка приготована власноруч, а щоб процес був більш захоплюючим, можна залучити до цієї справи свою сім'ю.

Разом з рідними можна приготувати повітряні булочки з сиром, які точно не залишать байдужим нікого і сподобаються абсолютно всім. Їхнє приготування не займе багато часу і сил, що робить цю смачність ще кращою. Рецептом повітряних булочок із сиром поділилися у Телеграм-каналі "Солодкий стіл".

Булочки з сиром, скріншот
Булочки з сиром, скріншот

Інгредієнти:

300мл теплого молока
50гр цукру
50 мл соняшникової олії
50 гр меду
Сіль
Дріжджі 6гр
Борошно 500-600 гр

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Начинка:

400гр сиру
50гр цукру
Ваніль
1 Яйце
1 ч л крохмалю

Булочки з сиром, скріншот
Булочки з сиром, скріншот

Спосіб приготування:

Спочатку з інгредієнтів для основи потрібно замісити тісто м'яке, і дати йому піднятися приблизно годину. Далі добре перемішуємо всі інгредієнти для начинки.

Коли тісто підніметься, його потрібно розкотити тонко та змастити вершковим маслом. Після цього викладаємо начинку і добре загортаємо в рулетик. Розрізаємо його товщиною приблизно 3-3,5 см і змащуємо жовтком.

Відправляємо булочки в розігріту до 180°С духовку і випікаємо їх приблизно 25-30 хвилин. Смачного!

Нагадаємо про рецепт найсмачнішого тертого пирога з вашого дитинства: спогади наринуть з кожним шматочком у роті.

Раніше ми повідомляємо, що тепер до чаю тільки це полюбить вся родина: рецепт морквяного пирога, який попросять подруги і навіть свекруха.

Також стало відомо, як правильно готувати куряче філе: вийде соковитим та смачним.