До м'яса підходить будь-який гарнір, а ось із соусом все трохи складніше, адже від нього безпосередньо залежить, наскільки смачною в результаті вийде страва. Деякі зовсім не уявляють собі ту ж курку або свинину без соусу, але так як у магазинних багато хімії, приготувати його самостійно - найкраще рішення.

Яблучний соус за цим рецептом виходить пісним, так як у складі немає яєць і молока, але від цього він не менш смачний, а на приготування піде всього 15 хвилин. Запасайтеся продуктами, гарним настроєм і приступайте.

Яблука, скриншот youtube Кухня наизнанку
Яблука, скриншот youtube Кухня наизнанку

Інгредієнти для соусу:

  • 4 невеликі яблука
  • 1 год. л. рік
  • 1 ст. л. гірчиці
  • чорний мелений перець за смаком
  • 1 щіпка куркуми
  • 1 ст. л. лимонного соку
  • 200 г олії

Як приготувати:

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково
Показати ще
  1. Очищаємо яблука від шкірки. Видаляємо серцевину. Розрізаємо яблука на 4 частини та складаємо їх у поліетиленовий пакет. Зав'язуємо його, робимо проколи ножем, щоб виходила пара. Відправляємо у мікрохвильову піч приблизно на 5 хвилин.
  2. Перекладаємо яблука у чашу блендера. Подрібнюємо їх до однорідного пюре. Додаємо сіль, гірчицю та лимонний сік.
  3. Всипаємо куркуму та чорний мелений перець. Вливаємо олію. Збиваємо всі інгредієнти до однорідності.
  4. Переливаємо соус в чисту суху банку, закриваємо кришкою і відправляємо в холодильник.

Нагадаємо, як швидко і смачно приготувати оселедець у медовому маринаді: стане вашою улюбленою закускою

Раніше ми писали про те, що найкраща профілактика від застуди: чай з лавровим листком, імбиром і лимоном, який допоможе швидко стати на ноги