Погодьтеся, більшість дуже любить смачно поїсти, а особливо якщо це щось солодке. А якщо страва приготовлена ​​вдома власними руками, то вона стає в рази смачнішою.

Пропонуємо приготувати вам смачні сирні пампушки. Вони ідеально підійдуть до чаю та посиденьок з рідними та друзями. Солодкі пампушки точно зроблять вашу зустріч ще більш незабутньою. Рецептом сирних пампушок поділилися у Телеграм-каналі "Рецепти на кожен день".

Інгредієнти:

- Сир - 100 г
- Молоко - 100 мл.
- яйце - 1 шт.
- Цукор – 3 ч.л.
- Сіль – 0.5 ч.л.
- дріжджі сухі – 1.5 ч.л.
- Олія злив. - 2 ст.
- Олія раст. - 1 ч.л.
- Борошно – 3 склянки.

Сир, фото odessa-life
Сир, фото odessa-life

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Спосіб приготування:

Спочатку потрібно замісити тісто, накрити його та прибрати у тепле місце (на 40-50 хвилин). Коли тісто підніметься, опустити його і розділити на кульки, у кожному вирізати серединку можна використовувати стопку.

Пампушки укласти на стіл, накрити харчовою плівкою і дати їм трохи піднятися (10 хвилин). Готувати пампушки потрібно в добре прогрітій олії. Готові пампушки посипати цукровою пудрою. Смачного!

Нагадаємо, щоб оладки не вбирали олію зі сковорідки: проста кулінарна хитрість, яка врятує блюдо.

Раніше ми повідомляли чому майже всі смажать яйця неправильно: три найпоширеніші помилки, які псують страву. Досвідчені кухарі назвали три найпоширеніші помилки при приготуванні яєчні.

Також стало відомо, чому млинці рвуться під час приготування: помилок, яких слід уникати.