Піцу люблять багато людей по всьому світу, зокрема й домашню, але господиням морочитися з готуванням не дуже подобається. Для таких випадків придумали унікальні спрощені рецепти, які заощадять час і дозволять насолодитися смачненьким.

Чудовий рецепт підказала фуд-блогерка Таті Чуднова. Такий варіант відмінно підійде для перекусу або щоб пригостити велику компанію.

Весела компанія, сміх, гірлянди. Фото: Знай.ua
Весела компанія, сміх, гірлянди. Фото: Знай.ua

Для приготування піца-ролів знадобиться лише чотири інгредієнти, а на випікання піде 25 хвилин. Листкове тісто вже готове продається в магазині, так що мороки із замішуванням не буде, а м'ясо обирайте на свій смак або додавайте додаткові продукти.

Які інгредієнти знадобляться:

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
  • Листкове тісто – 300 г
  • Томатна паста або кетчуп
  • Балик чи інше м'ясо – 200 г
  • Твердий сир – 200 г

Як приготувати піца-роли:

  1. Поставте духовку на розігрів до 200 ºС, а в цей час змастіть лист маслом або застеліть пергаментним папером. Листкове тісто змастіть томатною пастою або кетчупом. Один край повинен залишитись вільним, щоб була можливість закріпити рулет.
  2. Зверху на пасту викладіть балик чи інше м'ясо. Розкладіть його щільно. На балик розкладіть тонко нарізаний сир. Ви також можете натерти його на великій тертці. Начинка готова, тепер потрібно згорнути тісто в рулет. Закручуйте його у бік вільного від начинки тіста і зліпите цю частину тіста з основною масою рулету.
  3. Тепер розріжте рулет на 6-7 частин і змастіть олією або водою. Випікайте рулетики протягом 25 хвилин або доки вони не підрум'яняться, а сир не почне витікати.