Якщо вам набридли звичні сніданки, спробуйте приготувати яєчню в лаваші. Це не тільки дуже смачно, а й ситно.

Цей варіант приготування яєчні зробить звичну страву набагато цікавішою. Підійде вона не лише на сніданок, але й навіть на перекушування, адже дещо нагадує сендвіч чи піцу.

Крім того, така яєчня є дуже зручною - її можна прихопити з собою, якщо немає часу поїсти вдома. Спробуйте - і переконаєтеся, що від тако страви не зможе відмовитися ніхто із членів вашої сім'ї чи гостей.

Інгредієнти на 1 порцію:

  • 1 лист лаваша;
  • 1 яйце;
  • 1 помідор;
  • 20 г сиру;
  • декілька гілочок петрушки.

Яйця, скріншот: Youtube
Яйця, скріншот: Youtube

Приготування:

Добре розігрійте сковорідку, після чого змастіть її краплею олії. Далі лист лаваша обріжте до форми квадрата. Розкладіть його поверх сковороди, краї при цьому будуть виходити за сковороду.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Далі розбийте в лаваш яйце. Додайте нарізані помідори, потертий сир та дрібно нарубану зелень. Наприкінці загорніть лаваш конвертиком та накрийте кришкою. Смажте на повільному вогні з обох боків по кілька хвилин.

Нагадаємо, не википить і не підгорить: як закип'ятити молоко швидко і без втрат

Як повідомляв "Знай.ua", 5 найшкідливіших поєднань продуктів: можуть серйозно зашкодити організму

Також "Знай.ua" писав, впораєтеся за 1 секунду: як швидко очистити картоплю в мундирі