Якщо вам набридли звичні сніданки, спробуйте приготувати яєчню в лаваші. Це не тільки дуже смачно, а й ситно.

Цей варіант приготування яєчні зробить звичну страву набагато цікавішою. Підійде вона не лише на сніданок, але й навіть на перекушування, адже дещо нагадує сендвіч чи піцу.

Крім того, така яєчня є дуже зручною - її можна прихопити з собою, якщо немає часу поїсти вдома. Спробуйте - і переконаєтеся, що від тако страви не зможе відмовитися ніхто із членів вашої сім'ї чи гостей.

Інгредієнти на 1 порцію:

  • 1 лист лаваша;
  • 1 яйце;
  • 1 помідор;
  • 20 г сиру;
  • декілька гілочок петрушки.

Яйця, скріншот: Youtube
Яйця, скріншот: Youtube

Приготування:

Добре розігрійте сковорідку, після чого змастіть її краплею олії. Далі лист лаваша обріжте до форми квадрата. Розкладіть його поверх сковороди, краї при цьому будуть виходити за сковороду.

Популярні новини зараз
61,72 грн за кубометр: українці дізналися, скільки вони можуть заплатити за водопостачання вже з 1 квітня У Японії з'явився свій Володимир Зеленський: азіатська версія але дуже схожий Українцям виплатять 3400 гривень допомоги: хто отримає гроші до кінця квітня Рішення прийнято – в Україні злетить тариф на електроенергію з 1 квітня 2023 року
Показати ще

Далі розбийте в лаваш яйце. Додайте нарізані помідори, потертий сир та дрібно нарубану зелень. Наприкінці загорніть лаваш конвертиком та накрийте кришкою. Смажте на повільному вогні з обох боків по кілька хвилин.

Нагадаємо, не википить і не підгорить: як закип'ятити молоко швидко і без втрат

Як повідомляв "Знай.ua", 5 найшкідливіших поєднань продуктів: можуть серйозно зашкодити організму

Також "Знай.ua" писав, впораєтеся за 1 секунду: як швидко очистити картоплю в мундирі