Щоб пельмені вийшли ще смачнішими, ніж зазвичай, й усі за столом просили добавки, при їх приготуванні варто вдатися до маленьких хитрощів.

Передусім прислухайтеся й до найпростіших порад, яких слід дотримуватися при приготуванні цієї страви. Зокрема, зверніть увагу на те, щоб м'ясо для них було свіжим. Найкраще, якщо воно буде охолодженим, а не розмороженим.

За словами кухарів найсмачніший фарш виходить із суміші яловичини та жирної свинини. А любителям курки в начинку варто додавати м'якуш курячих стегон.

Приготування пельменів, скріншот з відео
Приготування пельменів, скріншот з відео

Для того, щоб пельмені вийшли надзвичайно соковитими, кухарі радять додати до фаршу цибулю. Вони рекомендують додавати її у великих кількостях - а саме приблизно 30% від загальної маси.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Два головні секрети для приготування смачних пельменів:

  1. Додайте у фарш та тісто цукор. На 4 склянки борошна достатньо однієї чайної ложки цукрового піску. Така ж кількість знадобиться і на кілограм фаршу.
  2. Не кладіть в пельмені часник. Після заморозки, що супроводжується наступним варінням, у м'яса з'являється неприємний присмак, який псує смак пельменів.

Пельмені, скріншот: YouTube
Пельмені, скріншот: YouTube

Нагадаємо, не википить і не підгорить: як закип'ятити молоко швидко і без втрат

Як повідомляв "Знай.ua", 5 найшкідливіших поєднань продуктів: можуть серйозно зашкодити організму

Також "Знай.ua" писав, впораєтеся за 1 секунду: як швидко очистити картоплю в мундирі