Багато господинь цікавляться, як зробити смачну та корисну страву для всієї родини .

Однією з таких страв є домашня вегітаріанська ковбаса із квасолі, рецепт якої розповіли на YouTube-каналі "Ранок Надії". Ця ковбаса готується без додавання тваринного білка та має приємний та ніжний смак, який сподобається всім членам родини.

Для приготування ковбаси з квасолі необхідно підготувати низку інгредієнтів:

  • Квасоля - 150 грам.
  • Морква – 1 штука.
  • Агар-агар - 2 столові ложки.
  • Сіль, спеції, кріп - за смаком.
  • Соняшникова олія - ​​3 столові ложки.
  • вода

Ковбаса з квасолі, кадр з відео: YouTube Ранок Надії
Ковбаса з квасолі, кадр з відео: YouTube Ранок Надії

Спосіб приготування:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

1. Квасоля потрібно замочити у воді кімнатної температури на кілька годин.

2. Відварити квасолю, при цьому воду не повністю злити.

3. Натерти та обсмажити моркву.

4. Квасолю подрібнити за допомогою блендера додавши спеції, сіль, зелень і моркву.

5. У каструлі нагріти півтори чашки води та розвести в ній агар-агар і довести до кипіння.

6. Агар-агар додати до квасолі та добре перемішати до однорідної маси.

7. Отриману масу потрібно залити у формочки, для цього можна використовувати склянки або пластикові пляшки з відрізаною шийкою.

8. Поставити заготовки з масою в холодильник на 20 хвилин і застигнути.

Використовувати вегітаріанську ковбасу можна, як і звичайну: готувати бутерброди, салати або подавати до столу як закуску.

Нагадаємо про швидкий капустяний пиріг на кефірі - рецепт полюблять усі: корисна та ситна заміна хлібу.

Раніше ми повідомляли, як приготувати солоний "Наполеон" із сардиною: знахідка для святкового столу.