Працівники київського комунального підприємства «Муніципальна охорона» знешкодила наркомана, що погрожував медикам столичної лікарні ножом. Про це стало відомо з повідомлення на сторінці КП в соціальній мережі Facebook.

Чергові трудові будні працівників Муніципальної охорони. 20.03.2019 в лікарню №12 на вулиці Підвисоцького було...

Geplaatst door Муніципальна охорона op Donderdag 21 maart 2019

«20 березня в лікарню №12 на вулиці Підвисоцького було доставлено громадянина з явними ознаками наркотичного та алкогольного сп'яніння. Йому було надано медичну допомогу у неврологічному відділенні і шпиталізовано з метою стабілізації його стану. Приблизно о 5:15 громадянин прийшов у психопатичне збудження, розгромив обладнання в палаті, дістав принесені з собою гострі предмети (ножиці та саморобний нож з викрутки) і почав погрожувати медичному персоналу», – йдеться у заяві організації.

Присутній в лікарні наряд «Муніципальної охорони» втрутився у ситуацію, переконав порушника залишити відділення і вивів його в коридор, де, кваліфікувавши його дії як загрозу нападу, що становить безпосередню небезпеку життю та здоров’ю оточуючих, затримав.

Популярные статьи сейчас
Хватит на продукты и даже коммуналку: ПриватБанк начислит клиентам по 2500 грн кэшбека Молиться на индексацию не придется: украинцам подсказали, как увеличить пенсию Если не успели сдать в банк – радуйтесь: монеты номиналом 5 копеек можно дорого продать Собрал доллары на "черный день" - получи штраф: в Украине изменились правила хранения валюты
Показать еще

«Під час затримання порушник неодноразово чинив опір, і навіть, продемонструвавши неабияку фізичну силу, розірвав пластиковий спецзасіби фіксації рук. Прибувший на місце наряд поліції, викликаний муніципалами, застосував металеві кайданки, що допомогло остаточно нейтралізувати правопорушника», – повідомили в КП.

За словами представника «Муніципальної охорони», окремий подив викликає той факт, що цей громадянин був одягнений у рясу монастирецького послушника, що готується до прийняття чернецтва. Його було передано поліції.

«Зауважимо, що подібні інциденти, пов'язані з людьми у стані наркотичного сп'яніння, доволі часті. Медичний персонал в комунальних закладах в таких випадках стає заручниками подій, розраховуючи виключно на власні сили та вчасне прибуття органів правопорядку. Але тепер вони під надійним захистом високомотивованого особового складу КП «Муніципальна охорона», – резюмується в повідомленні.