Мэр Тернополя Сергей Надал сообщил местным жителям, когда в городе будет возобновлена работа общественного транспорта. Об этом он рассказал в видеообращении, опубликованное на его страничке в Facebook.

Сергей Надал рассказал, когда в Тернополе возобновят работу общественного транспорта / скриншот из видео ІНТБ

Жительница Тернополя Галина Кучма пожаловалась, что у нее нет собственного автомобиля, на котором она могла бы ездить на работу в центр, поэтому приходиться самостоятельно добираться аж с конца Березовцов. Она объяснила, что не имеет возможности ежедневно ходить пешком, а брать такси нынче слишком дорого. На спецрейсы, которые курсируют во время карантина, она также попасть не может, поскольку она начинает работать в обеденное время, а ходят они лишь утром и вечером.

В свою очередь мэр Тернополя Сергей Надал рассказал, что решение о запуске общественного транспорта принимает Правительство, поэтому на данный момент горожане могут довольствоваться лишь спецрейсами. Городской глава объяснил, что получить пропуск на эти маршруты можно с предоставлением документа с места работы. Количество спецрейсов будет увеличиваться и они будут ходить ежедневно с 6:30 до 9:30 утра и с 16:30 до 20:30 вечера.

Критичним для нас залишається питання відновлення роботи громадського транспорту. Я хочу наголосити, що дозвіл на роботу транспорту як по Україні, так і конкретно у містах дає Кабінет Міністрів. Зараз є лише інформація, що Уряд планує послабити обмеження щодо транспорту, але які саме обмеження скасують, поки невідомо. Ми готуємо наш транспорт до виїзду на маршрути, і після рішення Уряду зможемо забезпечити рух автобусів та тролейбусів по оновленій мережі, - говорит Сергей Надал

Популярные статьи сейчас
"Все будут начальниками": адвокат рассказал, как в Украине изменили правила вручения повесток ДПС уже готова списать ваши деньги: кому готовиться к принудительному взысканию Украинцам выплатят по 10 800 гривен на человека: кто получит новую помощь Подорожает одна из критически важных коммунальных услуг: какой тариф хотят установить
Показать еще

У ТЕРНОПОЛІ ЗБІЛЬШИЛИ КІЛЬКІСТЬ ТРАНСПОРТУ НА СПЕЦРЕЙСАХ І ДОЗВОЛИЛИ РОБОТУ УСІХ РИНКІВ З 16 ТРАВНЯ

У ТЕРНОПОЛІ ЗБІЛЬШИЛИ КІЛЬКІСТЬ ТРАНСПОРТУ НА СПЕЦРЕЙСАХ І ДОЗВОЛИЛИ РОБОТУ УСІХ РИНКІВ З 16 ТРАВНЯ 🔷 Критичним для нас залишається питання відновлення роботи громадського транспорту. Я хочу наголосити, що дозвіл на роботу транспорту як по Україні, так і конкретно у містах дає Кабінет Міністрів України. Зараз є лише інформація, що Уряд планує послабити обмеження щодо транспорту, але які саме обмеження скасують, поки невідомо. Ми готуємо наш транспорт до виїзду на маршрути і після рішення Уряду зможемо забезпечити рух автобусів та тролейбусів по оновленій мережі. 🔷 Ми збільшили кількість транспорту на спецрейсах. З понеділка на окремих маршрутах кількість транспорту ще зросте. Якщо Ваше підприємство уже відновило роботу, візьміть довідку довільної форми, що Ви там працюєте, у свого роботодавця. Тоді ви зможете скористатися спецтранспортом вранці з 6:30 до 09:30 і ввечері з 16:30 до 20:30. 🔷 З 16 травня у Тернополі запрацюють усі ринки: і продовольчі, і промислові. Таке рішення ми прийняли на засіданні оперативного штабу. Безумовно, усі підприємці та адміністрація ринків зобов'язані дотримуватися протиепідемічних вимог, виконувати рекомендації та заходи безпеки, які передбачені постановами Уряду щодо роботи продовольчих і непродовольчих ринків, продуктових та непродуктових магазинів. Їхню роботу контролюватимуть інспектори Держпродспоживслужби, національної поліції та муніципальної інспекції. Якщо виявлять порушення протиепідемічних вимог, робота ринку може бути зупинена. 🔷 Звертаюся до підприємців: Ви маєте розуміти, що несете відповідальність за здоров’я, а інколи навіть і життя ваших працівників, Ваших клієнтів, а також їхні сім’ї, які теж ризикують інфікуватися. Бережіть себе, своїх дітей і батьків!

Geplaatst door Сергій Надал op Vrijdag 15 mei 2020

Напомним, ранее в Тернополе возобновили работу вещевых рынков.
Как сообщал портал Знай.ua, в детских садах Тернополя планируется установить видеокамеры.
Также Знай.ua писал, что жители Тернополя совместными усилиями очистили набережную местного пруда.