Мэр столицы Украины Виталий Кличко сделал очередное заявление и обратился к жителям Киева. Он озвучил планы о дальнейшей жизни Киева в военном положении.

Соответствующую информацию Втилай Кличко написал в своем Telegram-канале.

«Друзі! Сьогодні Київрада зібралася вдруге від початку широкомасштабного вторгнення Росії до нашої держави. Київ уже більше місяця обороняється і живе в умовах воєнного стану. Головними питаннями сьогоднішнього засідання, в якому взяли участь 90 депутатів, стали рішення, що стимулулюватимуть роботу столичного бізнесу. Бо в умовах воєнного стану, коли така складна ситуація, економіка повинна працювати. • Пересувна торгівля та ресторанні майданчики: плата за договорами буде зменшена до символічної 1 гривні. Сплата пайової участі для них становитиме 50% від існуючої • Бізнес, що працює на комунальних площах: звільнений від сплати за оренду • Паркувальні майданчики: надаються пільги від міста • Рекламні компанії, які на рекламних площинах у місті розміщують соціальну та патріотичну рекламу: надаються пільги від міста», - сообщает мэр столицы Украины Виталий Кличко.

Кроме этого, лидер Киева заявил о том, что город должен работать и те льготы, которые рассчитаны на столицу Украины, смогу поддерживать бизнес в такое непростое время.

Популярные статьи сейчас
Должны появиться без повестки: кого ждут в ТЦК с 1 апреля Погода несет безумную жару: прогноз на ближайшие дни Показатели счетчика уже не аргумент: украинцев заставляют платить за свет больше, чем "накрутили" Елена Зеленская удивила украинцев своими ногами, но объяснила, почему так произошло
Показать еще

Кличко, блокпост, венчание, Facebook
Кличко, блокпост, венчание, Facebook

«Ми розраховуємо, що обсяг пільг, які надасть місто, компенсується надходженнями від ПДФО та бізнесу, що буде працювати. Тримаємося! Тримаємо Київ! Робимо все для захисту нашого міста та підтримки його мешканців! Разом вистоїмо і переможемо! Слава Україні!», - продолжил Виталий.

Напомним, что капитан сборной Польши по футболу поддержал Украину.