Астрономи стурбовані орбітою небезпечного космічного об'єкта. Так, до Землі наближається астероїд Апофіс, який важить більше 50 мільйонів тонн. Вчені прогнозують, що мільйони тонн смерті зіткнуться з "блакитною кулькою" приблизно у 2068 році.

Про це стало відомо завдяки доповіді кафедри небесної механіки Санкт-Петербурзького державного університету.

астероїд
астероїд

За інформацією вчених, діаметр астероїда, названого на честь давньоєгипетського бога-змія, який намагався знищити все живе, становить 325 метрів. Вага Апофіса – 50 мільйонів тонн. Для прикладу, всі жителі Землі важать 287 мільйонів тонн.

астероїд
астероїд

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто нагадати, що повне місячне затемнення, або кривавий місяць буде видно жителям Землі 21 січня. Але незважаючи на всю містику, це затемнення матиме позитивні наслідки. Все-таки воно є завершенням довгого січневого коридору затемнень. Важливо провести цей день правильно, в цьому випадку, на вас чекатиме період благополуччя. Кривавий місяць висмокче з українців усі сили: коли чекати і як пережити.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вчені вважають, що ми дивимося на Сатурн в особливий час в історії Сонячної системи. Знамениті кільця планети дуже молоді - вони утворилися не більше 100 млн років тому, коли динозаври все ще ходили по Землі. Цю інформацію повідомляє BBC.

Вчені, проаналізувавши фінальні вимірювання, які було отримано американським зондом Cassini, зрозуміли дивовижну річ. Зонд відправив свої останні показники перед тим, як згорів в атмосфері газового гіганта в 2017 році.

Нагадаємо, величезний астероїд несеться до Землі, потужності на 50 атомних бомб: астрономи б'ють на сполох.

Як повідомляв Знай.uа китайські вчені облажались: перша рослина на Місяці загинула.

Знай.uа писав, позаземні цивілізації вийшли на зв'язок з Землею: від цих звуків волосся дибки.