Уфологи і конспірологи в один голос заявляють, що стародавні інопланетні руїни, розбиті зорельоти виявлені на близнюках-астероїдах можуть зникнути через страх NASA, що технологіями заволодіють конкуренти.

Так відомо, що на астероїді Бенну конспірологи виявили безцінні знахідки, вік яких може складати мільйони чи навіть мільярди років.

астероїд Бенну

Зробити відкриття уфологам допомогло детальне вивчення знімків таємничого мандрівника. Вчені впевнені, на його поверхні є маса стародавніх артефактів, серед яких чітко виділяються будівлі та транспортні засоби.

Не для кого не секрет, що NASA тривалий час займалася вивченням Бенну і Рюгу, а результатів досліджень публікувалося підозріло мало. Можна було б подумати, що обговорювати було нічого, поки NASA раптом не вирішило свердлити, бурити і підривати астероїд, а слідом за США Японія почала знищувати Рюгу.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Відомий уфолог Скотт Уорінг, один з найвідоміших експертів у збіги не вірить. Він вивчив фото поверхні і заявив, що, принаймні, на Бенну є сліди інопланетної цивілізації. У цьому його підтримали колеги по всьому світу, підтвердивши наявність на астероїді важливих архітектурних будівель.

Це можна легко побачити при правильному масштабуванні і певним кутом освітлення. Є старі конструкції літальних апаратів і сліди фундаментальних будівель.

Також Уорінг звернув увагу громадськості на підвищену увагу космічного агентства до вивчення саме астероїда Бенну, який знаходиться досить далеко від Землі і не несе ніякої наукової цінності, тільки, якщо на його поверхні немає доказів існування позаземних цивілізацій.

По всій видимості, для NASA інопланетні цивілізації це не секрет, тому вони вирішили підірвати астероїд, щоб приховати знахідку від Європи, Росії і Китаю. І це величезна помилка, вважають уфологи. Адже вибухи стародавніх артефактів на Бенну і Рюгу не змінять історію космосу. Будуть нові відкриття, а осколки астероїдів можуть тільки нашкодити нашій планеті, яку від вибуху може накрити метеоритним дощем.

Нагадаємо, на сусідній планеті знайшли ознаки життя. Близько двох мільярдів років тому клімат планети був схожий на земний.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Луна - це космічна база прибульців. Відомий уфолог знайшов докази того, що на земному супутнику ховаються інопланетяни.

Також "Знай.uа" писав, на фото потрапив справжнє місто прибульців. Уфологи знайшли інопланетну споруду на карликовій планеті Церера, розташованій між Марсом і Юпітером.