Як багато хто знає, нещодавно стало відомо про смерть відомого виконавця Кобзона.


У свою чергу редактор "Першого каналу" щиро порадів смерті Йосипа Кобзона. Тепер питання про його звільнення - справа часу.

До слова, раніше ми повідомляли про те, що відомий російський співак і депутат Держдуми Йосип Кобзон вирішив заступитися за популярного артиста Михайла Єфремова, який нещодавно запропонував віддати Україні Кримський міст для поліпшення відносин.


Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.
"Журналісти зазвичай завжди все перекручують. Чоловік жартує! Це справжнісінький жарт!

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Ніхто не збирається віддавати мракобісам Кримський міст і розплачуватися з ними. За що розплачуватися? За те, що своє відняли? Не треба, дурниці! Єфремов з гумором це сказав!" — підкреслив Кобзон.

Йосип Кобзон
Йосип Кобзон
Йосип Кобзон


Єфремов заявив в інтерв'ю відеоблогеру Юрію Дудю про те, що передача Кримського моста Києву вирішить конфлікт з Україною. Актор також припустив, що якщо посилати Україні безкоштовний газ протягом 10-15 років, "то цілком можна домовитися". Через ці слова Єфремову пригрозили кримінальною справою.

Йосип Кобзон
Йосип Кобзон
Йосип Кобзон

Нагадаємо, раніше одіозний російський співак Йосип Кобзон, який підтримує "ДНР" і отримав там паспорт, прокоментував той факт, що в Україні його позбавили державних нагород.

Він заявив, що відмовився від них ще два роки тому. До речі, раніше Кобзон був визнаний заслуженим артистом України.
"Я два роки тому сказав, що відмовляюся від усіх українських нагород. Тому влада з запізненням приймає якісь мракобісні рішення. Мені нагороди давала інша Україна, тому я дорожу тими нагородами. А те, що зараз так звана мракобісна, проамериканська, нова Україна намагається приймати якісь заходи, я навіть не знаю, як на це реагувати", — сказав Йосип Кобзон.

Йосип Кобзон
Йосип Кобзон
Йосип Кобзон


Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" Україна позбавила російського естрадного співака Йосипа Кобзона держнагород. Про це йдеться в указі президента України №126/2018.
Щодо Кобзона застосовані: блокування активів – тимчасове обмеження права особи користуватися і розпоряджатися належним йому майном; запобігання виведення капіталів за межі України; відмова в наданні та скасування віз резидентам іноземних держав, застосування інших заборон в'їзду на територію України; позбавлення державних нагород України, інших форм святкування; інші санкції, які відповідають принципам їх застосування, встановленим законом.

Нагадаємо, Росія почала роботи з прокладання лінії оптиволоконного зв'язку на Курильські острови.

Як повідомляв Znaj.ua, напередодні чергового концерту Діма Білан повідомив, що не зможе виступити через серйозний недуг.

Також Znaj.ua писав про те, що 2 липня стало відомо про термінову госпіталізацію відомого італійського співака Тото Кутуньо.