Всі ми знаємо, наскільки зірки люблять пластичних хірургів. Світлана Лобода не стала винятком. Її зміни відбувалися поступово. Для того, щоб зрозуміти скільки пластики зробила Лобода, давайте порівняємо її фото до і після.

У 2004 році співачка стала учасницею легендарної групи "ВІА Гра". Продюсери тоді шукали яскраву дівчину з рудим кольором волосся. Лобода на цю роль підійшла ідеально. Через півроку артистка пішла з гурту у сольне плавання.

Її сольна кар'єра виявилася більш успішною. У рідній Україні Лобода стала справжньою зіркою і навіть була відправлена на міжнародний конкурс "Євробачення" в 2009 році.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

У Росії Світлані так і не вдавалося підкорити публіку аж до 2010 року. Тоді вона офіційно перейменувалася в LOBODA і вирушила до США, щоб записувати пісні. Завдяки американським продюсерам співачка змогла перейти на якісно новий рівень. З тих пір Світлана Лобода випускає хіт за хітом, ставши справжньою суперзіркою вже і на території Росії.

Зовнішній вигляд Лободи змінювався протягом всієї кар'єри.

Будучи від природи брюнеткою, Світлана спочатку була яскраво-рудою, потім чорною, русявою і, нарешті, зупинилася на образі блондинки. Але більше трансформацій зазнало обличчя виконавиці.

Головна відмінність Лободи - її губи, які виростають з кожним роком.

У співачки пропали щічки, які вона, ймовірно, прибрала з допомогою процедури видалення грудок Біша. І, звичайно, не обійшлося без ін'єкцій ботокса і філлерів, вони допомогли зробити обличчя Світлани більш рельєфним і підтягнутим.

Зазначимо, що Лобода відповідає всім сучасним тенденціям в області краси. Як буде змінюватися зовнішність виконавиці надалі — покаже час.

Нагадаємо, що Світлана Лобода на весь світ зізналася в любові до відомого російського виконавця Діми Білана.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", шалена Лобода стала на скейтборд.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Лобода одразу після пологів помчала до Кіркорова.