Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Виявляється, у знаменитості нещодавно здійснилася ще одна мрія - вона спробувала себе в ролі моделі. Так, артистка закривала показ колекції популярного дизайнера Андре Тана на Ukrainian Fashion Week.

"Вчора збулась ще одна моя мрія-я стала моделлю😊така собі Наомі Іванівна Нікітюк, закривала показ колекції @andre_tan_official в рамках Ukrainian Fashion Week!
Вчора, збулася ще одна моя мрія - я на хвилинку стала моделлю 😁така собі Наомі Іванівна Нікітюк закривала показ колекції @andre.tan.studio в рамках Ukrainian Fashion Week! Коротше з паркету на подіум - дивіться сторіс😊", - поділилася радістю Нікітюк. Фолловери не змогли пройти повз: "Молодці!)) Так тримати!)) 😊", "Ти така молодець🔝👏! Ти на своєму прикладі показуєш, що нема нічого нереального в житті", "Давно пора, з такою-то фігурою)", "Ну це тільки Леся так може,з танцулек на показ😀👍", "Швидше Леся Кроуфорд😏", "Леся,тобі дуже йде!👍Виглядаєш дуже органічно і красиво!🌹🌹🌹💓Може це і є ще одне твоє покликання?😊".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку. Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками". А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.