46-річна солістка групи The Cranberries Долорес О'Ріордан раптово померла в Лондоні 15 січня 2018 року. Її тіло знайшли у ванній номера в готелі на Парк-Лейн в Лондоні. Вона приїхала до Великобританії для запису музики.

Смерть ірландської співаки була оповита загадкою, адже поліція не повідомила про причини трагедії. Як писала преса, Вестмінстерський суд в Лондоні повідомив, що не збирається оприлюднювати причину смерті О'Ріорданн. Кончину виконавиці поліція назвала "незрозумілою", заявивши, однак, що не вважає її підозрілою - ознак насильницької смерті виявлено не було.

Сьогодні, через майже 8 місяців, ця історія нарешті прояснилася.
Британська поліція встановила, що солістка групи The Cranberries Долорес О'Ріордан померла в результаті втоплення в стані алкогольного сп'яніння. Про це повідомляє The Guardian.

Результати експертизи показали, що рівень алкоголю в крові співачки в чотири рази перевищував допустиму для водіння норму.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Її тіло виявила покоївка. Долорес була одягнена в піжаму і була занурена в ванну в готелі Park Lane Hilton. За інформацією Sky News, співачка зареєструвалася в готелі, випила напої з міні-бару в своєму номері і зателефонувала мамі приблизно о третій годині ночі.

Відзначається, що рівень алкоголю в крові жінки виявився вкрай високий. Є інформація про те, що, крім алкоголю, О'Ріордан приймала ліки, які відпускаються за рецептом, включаючи лоразепам. У висновку смерть О'Ріорданн назвали нещасним випадком. В її кімнаті було виявлено п'ять випитих пляшок зі спиртним, маленька пляшка шампанського і пачка таблеток.

Зазначається, що О'Ріордан приймала ліки від біполярного розладу. І її лікар сказав, що у неї, можливо, був "напад або тривожний настрій". Психіатр співачки сказав суду, що бачив її за тиждень до смерті, коли вона повинна була повернутися в Нью-Йорк. Лікар підтвердив, що вона не пила протягом тривалого часу, але додав, що вона любила прикластися до пляшки.

Долорес О'Ріордан з діджеєм Оле Коретскі

У травні 2017 року група була змушена скасувати тур по Європі через проблеми зі здоров'ям в О'Ріордан. Повідомлялося, що у співачки проблеми зі спиною.

Долорес похована на кладовищі в її рідному Баллібрікене - передмісті Лимерика в Ірландії.

Нагадаємо, 22 січня світ попрощався із загиблою солісткою групи The Cranberries Долорес О’Ріордан. Прощальна церемонія відбулася в рідному місті співачки – Лімериці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", після смерті Долорес О'Ріордан продажі альбому The Cranberries злетіли до небес.

Також "Знай.ua" писав про цікаві факти, якими відзначились пісні The Cranberries.