Скандально відомий російський актор Олексій Панін, який раніше висловив бажання назавжди виїхати з РФ, назвавши при цьому росіян "недоумкуватими", пояснив своє рішення назавжди виїхати з країни.

Так артист каже, що причина його нелюбові до РФ є люди, які проживають в країні. Панін впевнений, більшість населення РФ - "злі і дурні", тому він порадив всім, у кого є діти і хто піклується про їхнє майбутнє - втекти з держави, повідомляють російські ЗМІ.

"Хочу побажати всім людям, якщо вони думають про своїх дітей, про себе - біжіть і рятуйтеся. Жити в цій країні не можна, тут ніколи нічого не зміниться. Який народ – такий і уряд. Кожен народ заслуговує свого уряду", - різко висловився Панін.

При цьому артист називає росіян "товариством напівзлочинців, гомофобів, неосвічених, дурних, злих людей", в якому він знаходиться не має бажання.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Панін уточнив, що скоро стартує знімальний процес повнометражного фільму, і як тільки зйомки закінчаться - він виїде з країни назавжди. Однак, актор підкреслив, що планує в майбутньому відвідувати Росію тільки для того, щоб отримувати гроші.

"В даний момент ми починаємо знімати повнометражне кіно. З першого жовтня у мене починається знімальний період в місті Саратові.

Як тільки у мене закінчаться зйомки фільму, як тільки у мене закінчиться монтажно-тренувальний період, я заберу свої речі і поїду туди, де не побачу російського народонаселення. Принаймні, в обмеженій кількості побачу", - підсумував Олексій.

Нагадаємо, раніше у артиста в Instagram стався конфлікт з фанатами. Під фотографією, на якій показано, як Панін прощається з померлим Йосипом Кобзоном, один з них поцікавився, чому Олексій радить всім росіянам покидати країну, але при цьому не їде сам, на що той відповів: "Я скоро їду".

Як повідомляв портал "Знай.uа", Панін, якого нещодавно зняли з борта літака, влаштував чергове шоу.

"Знай.uа" писав, Панін опублікував у своєму Instagram чергові оголені фотографії. Тепер він вирішив попозувати на тлі невеликих скель в окупованому Сімеїзі.