21-річна сестра Кім Кардашьян вважається однією з найвпливовіших зірок в Instagram. Її ім'я щодня з'являється у ЗМІ, вона є обличчям багатьох модних глянців. Так, наприклад, днями Дженнер з'явилася відразу на трьох обкладинках модного видання, якому дала відверте інтерв'ю про вагітність.

Кайлі визнала, що поява на світ доньки Стормі кардинально змінила її погляди на життя: у неї змінилися пріоритети і з'явилися навіть інші уподобання в одязі.

"Вагітність повністю змінила моє тіло в молодому віці, але мені по-справжньому все одно. Мої груди стали в три рази більше, і це не може не турбувати. У мене з'явилися розтяжки. Живіт, талія, стегна – усе збільшилося. І тепер мені здається, що необхідно поміняти стиль, тому що мій колишій одяг не підходить", - поділилася Дженнер.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Однак зараз Кайлі Дженнер більше приділяє увагу своїй дочці і роботі. 21-річна зірка зізналася, що мріє передати дочці Стормі свій бренд, який приносить мільйонний дохід.

"Я багато працюю для Стормі, щоб передати їй в майбутньому Kylie Cosmetics. Якщо її ця справа зацікавить, буде просто чудово! Бізнес дав мені мету. Я люблю працювати, тому що моя мама навчила нас так ставитися до праці. Мені подобається творити, завантажувати голову, придумувати нове для розвитку",– наголосила знаменитість.

Раніше ми писали про те, що в мережу злили гарячі фото топ-моделі, ангела Victoria's Secret і світської левиці Кендалл Дженнер. Зазначимо, що знімки не просто голі, а дуже голі. Фото надав telegram-канал Super.

Також ми писали, що 21-річну Instagram-зірка Кайлі Дженнер і її бойфренда, американського репера Тревіса Скотта папараці помітили в Малібу.

Нагадаємо, Кайлі Дженнер залізла на бойфренда прямо на вулиці.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", фотографи спіймали Кайлі Дженнер на вечірній прогулянці з подругою.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що відома модель Кендалл Дженнер змінилася до невпізнання.