Стримінговий сервіс Netflix придбав права на нову кінострічку режисера Ганни Флэтчер Dumplin, в основу якої лягла однойменна книга Джулі Мерфі.


По інформації, зазначеної на мікроблозі Netflix в Твіттері, головну роль в комедії отримала актриса Дженніфер Еністон. Крім неї в картині візьмуть участь Одейя Раш, Даніель МакДональд, Давши Камерон, Бекс Тейлор-Клаус.

49-річна Дженіфер Еністон


У центрі сюжету кінострічки – дівчинка-підліток із зайвою вагою, дочка екс-королеви краси. Після нетривалих відносин з симпатичним хлопцем, вона вирішила довести всьому світу, що може виявитися не гірше будь-якої моделі, і планує взяти участь у конкурсі краси.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще


Уточнюється, що саундтреками до фільму стали чотири нові пісні, які були написані Доллі Партон і Ліндою Перрі.


Реліз відбудеться на Netflix в цьому році.


Нагадаємо, раніше стало відомо, що 49-річна Дженніфер Еністон оголила заради фотосесії свої стрункі ноги і декольте. Як з'ясувалося, жінка з'явиться відразу на двох обкладинках глянцевих журналів.

Також в інтерв'ю даним виданням Еністон розповіла, як вона реагує на різні чутки і плітки з приводу свого особистого життя, адже не так давно знаменитість пережила розлучення зі своїм бойфрендом Джастіном Теру, після чого прокотилася хвиля чуток про її численні любовні пригоди, у тому числі і з колишнім чоловіком Бредом Піттом.


Раніше Знай.UA писав, що Роберт Паттінсон, відомий за роллю вампіра в "Сутінках" зіграє короля в драмі, поставленої за п'єсою Шекспіра. Як стало відомо, зйомки картини почнуться у Великобританії 1 червня.


Також Знай.UA публікував новину про те, що в новому фільмі від Netflix Відьмака зіграє відомий Супермен. Шоу стане екранізацією знаменитих фентезі-романів, автором яких є польський письменник Анджей Сапковський.