В соцмережах були опубліковані фотографії зі знімального майданчика кінокартини "Джокер".

Головна роль у стрічці дісталася Хоакіну Феніксу. На викладених знімках можна помітити головного героя, який вже близький до того, щоб стати божевільним злочинцем, і клоуна.
Крім цього, режисер фільму Тодд Філіпс виклав у свій профіль в Instagram фото Хоакіна Фенікса. Фотографія була підписана лише одним словом – Артур.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще


Слід нагадати, що крім Фенікса в кінокартині "Джокер", до того ж, зіграють Марк Мерон, Роберт де Ніро і Зазі Бітц. Алек Болдуін не погодився стати батьком Бетмена. Відзначається, що фільм вийде в прокат 4 жовтня 2019 року.


Раніше стало відомо, що Стівен Кінг озвучив свою точку зору з приводу кращого фільму в історії. Відзначається, що мова йде не про фільмі в жанрі жахів. Як повідомив відомий письменник творів в стилі хоррор, йому знадобилася ніч на роздуми після заданого питання про те, який фільм він готовий назвати найлегендарнішим. Свою відповідь Кінг опублікував у своєму мікроблозі в Твіттері.


Нагадаємо, Знай.UA повідомляв, що Ані Лорак несподівано для своїх фанатів перетворилася на Джокера. Фанати несподівано грубо відреагували на опубліковане співачкою фото в своєму профілі в Instagram, жорстко розкритикувавши живіт і ноги дівчини, а також її костюм у стилі початку кар'єри Вітаса. Також багато з них відзначили, що зірці пора публікувати свої фотографії без фотошопу та макіяжу, виявивши своє бажання побачити природний вигляд Кароліни. До того ж, її обізвали Джокером і старою.


Раніше Знай.UA повідомляв, що бізнесмен, який перебував під дією наркотиків, перетворився на Джокера і катував свою дівчину, а трансляцію вів у Фейсбуці. Уточнюється, що подія сталася в Таїланді. Таким чином, чоловік намагався змусити дівчину зізнатися в тому, що вона вкрала велику суму грошей. Для тортур він використовував швабру, кухонний ніж, плойку для волосся і електричний кабель. Як розповіла жертва, її коханий уточнив, що тепер він – Джокер, а вона його дівчина.