Популярний американський актор Аль Пачіно у свої 78 не перестає дивувати - завидний холостяк знайшов собі нову подружку.

Цю інформацію повідомляє Page Six, посилаючись на джерела.

Як повідомляє портал, голлівудський дідок вже кілька місяців зустрічається з 39-річною ізраїльської актрисою і співачкою Мейтал Дохен. Вони неодноразово з'являлися разом на різних "тусовках" і в ресторанах.

Як повідомляє джерело видання, спочатку пара намагалася приховувати роман, але зараз стосунки американських зірок перестали бути таємницею. Ніхто не знає, за яких обставин і коли познайомилися коханці Аль Пачіно і Дохен. Зараз актриса проживає в Лос-Анджелесі.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, Аль Пачіно приєднався до акторського складу нового фільму Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді». Актор і режисер вперше попрацюють разом, повідомляє IndieWire.

Раніше повідомлялося, що головні ролі у фільмі «Одного разу в Голлівуді» зіграють Леонардо ді Капріо і Бред Пітт. Ді Капріо виконає роль колишньої зірки вестерн-серіалів Ріка Далтона, а Бред Пітт – його багаторічного дублера Кліфа Бута.

Дія стрічки розгортається в 1969 році, коли члени секти «Сім'я» Чарльза Менсона вбили дев'ять осіб в Каліфорнії, в тому числі вагітну актрису Шерон Тейт. Її роль виконає Марго Роббі.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", західні ЗМІ повідомляють, що вічний холостяк Леонардо Дікапріо збирається одружитися на 21-річної Камілі Морроне. Так, видання Daily Mail пише про те, що напередодні 43-річний актор разом зі своєю коханою, а також з її матір'ю і вітчимом Аль Пачіно.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що ці зірки щасливі разом, незважаючи на велику різницю у віці. Вони на власному прикладі доводять, що любов може перемогти все. Навіть громадську думку. Дивіться підбірку найяскравіших зіркових пар.