20 вересня в Києві відбувся фінал конкурсу "Міс Україна-2018", переможницею стала 23-річна Вероніка Дідусенко. Але днями з'явилася інформація про те, що дівчина може позбутися титулу і корони через "невідповідності вимогам конкурсу". Повідомляють ФАКТИ.

Так стало відомо, що по закінченню конкурсу розгорівся скандал. 23-річна киянка Вероніка Дідусенко виявилася не відповідною вимогам конкурсу. Однак причину такого рішення організатори поки не розголошують.

Як стало відомо українському виданню, офіційну заяву організаційного комітету буде зроблено в понеділок, 24 вересня. Ходять чутки, що причиною стало прихований сімейний стан Вероніки.

Відомо, що ім'я переможниці конкурсу буде названо 30 вересня під час трансляції фіналу "Міс Україна-2018" на "1+1" одразу після "Танців з зірками".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що за перемогу дівчина вже отримала 300 тисяч гривень призових.

Вероніка повинна була представити Україну на міжнародному конкурсі краси "Міс світу", який пройде восени в Китаї.

Як повідомляли ЗМІ, в цьому році організатори національного конкурсу краси вирішили не вручати титули "віце-міс". Зате корони переможниць отримали ще дві дівчини — Богдана Тарасик з Дніпропетровської області та Анастасія Кривохижа з Київської області.

Обидва вручили сертифікати на 150 тисяч гривень. Не виключено, що одна з цих дівчат тепер одягне корону головної красуні країни замість Вероніки.

Варто відзначити на одному з харківських форумів з'явилася інформація, що Дідусенко нібито вже була заміжня.

Крім того, кажуть, що у неї є 4-річний син. В мережу виклали фото Вероніки з, нібито, її дитиною.

Нагадаємо, 20 вересня обрали найкрасивішу дівчину України. За титул боролися 25 учасниць. Міс Україна отримала заповітну корону і путівку на світовий конкурс краси.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, 23-річна киянка Вероніка Дідусенко хоче витратити призові 300 тисяч на підтримку математично обдарованих дітей.

Також портал "Знай.uа" писав, українські зірки завжди намагаються виглядати непервершено, проте іноді з "красою" можна і переборщити. Це нагядно демонструють найпопулярніші нині представниці шоу-бізу.