Молодий співак і музикант Том Греннан, названий новою зіркою британської музики, вперше виступить в Україні.

Том Греннан

Про це повідомляють українські ЗМІ із посиланням на піар-менеджера співака.

У повідомленні йдеться, що влітку Греннан випустив дебютний альбом "Lightning Matches", який одразу ж потрапив у топ-5 чарту Сполученого Королівства. А тепер їде до української публіки його презентувати. Концерт відбудеться 1 грудня в клубі "Сaribbean Club".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

До запаромочливого успіху в музиці Том Греннан активно займався футболом і вже був готовий їхати грати за невелику команду в США, але раптово відмовився і пішов вчитися на актора.

На одній з вечірок він зіграв коротеньку, але культову пісню The Kooks - "Seaside", друзі залишилися в приємному шоці і порадили йому продовжувати займатися музикою.

Зараз Том - зірка національного масштабу, яка потихеньку рухається до чогось більшого, ніж п'ятитисячний зал Brixton Academy в Лондоні.

"The Independent" порівнює його з актором Джеймсом Діном, провідні британські видання в один голос нахвалюють його першу повноформатну роботу, а до себе на треки його запрошують відомі британські електронщики Chase & Status і репер Bugzy Malone.

Незважаючи на славу, він не зраджує собі. Залишається простим, привабливим хлопцем з невеликого містечка Бедфорд. Складає прості, невигадливі, але щирі поп-пісні про своє життя, які виконує хрипким, але сильним, фактурним баритоном.

Нагадаємо, наступний березень багатий на музичні події, але одним із найяскравіших сюрпризів для шанувальників хеві-металу стане приїзд легендарних Manowar.

Американці приїдуть до України в рамках прощального туру (справжнього, не такого як у Scorpions). У 2010-му анонсувався їхній концерт в Україні, але виступ зірвався через розбіжності між музикантами та організаторами рок-фестивалю Global East.


Як повідомляв раніше Знай.ua, американський репер Lil Wayne випустив свій довгоочікуваний альбом Tha Carter V у п'ятницю, 28 вересня.

Повідомляється, що цей альбом планувався вже 4 роки.


Також Знай.ua писав про те, що український співак і кумир молоді Дмитро Monatik розповів про свою доволі специфічну умову до організаторів його концертів.