Запроданка співачка Ані Лорак, яка зараз живе і будує кар'єру в Росії вразила фанатів новими фото. Скандальна співачка приміряла досить скромний, але інтригуючий образ у приталеній сукні.

Відповідні знімки Лорак опублікувала в Instagram.

Ані Лорак позувала в темно-коричневому платті-олівець з довгим рукавом і грайливими розрізами на талії. Досить стриманий образ за рахунок вирізів на талії, яскравого макіяжу і прозорих босоніжок на високому каблуці вийшов досить грайливим.

Фанати неоднозначно відреагували на новий образ співачки. Деякі розкритикували скандальну виконавицю, вказали на недоліки її фігури. Проте велика частина відданих шанувальників захопилися фігурою і образом співачки. Вони відзначили приємну атмосферу на фото і точену фігуру Лорак.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Каракатиця вона - з короткими копитами", "Красуня!", "Фігурка у нашій Супер Діви розкішна!!! Милуєшся ніби витвором мистецтва", " "Друга фотка як з мультика плаче Арлекіна", "Пісні, Лорак, деградували вас, як людини, до рівня макаки, яка спілкується жестами", "Від цих фото виходить якась теплота, щирість, що вони заряджають позитивом і вірою в сьогодення і краще", "Нереальна", " Як завжди прекрасна. Причому в будь-яких образах", "Ви як завжди прекрасні", - зазначають фоловерів.

Раніше повідомлялося, що скандальна українська виконавиця Ані Лорак, яка вже давно живе і працює в Росії, святкувала своє 40-річчя. Співачка почала ділитися фотографіями з урочистостей, які не на жарт вразили її передплатників.

Так, артистка опублікувала на своїй сторінці в Instagram знімок гігантського торта, який був замовлений спеціально для Дня народження Лорак.

Нагадаємо, Ані Лорак показала, наскільки "солодко" відсвяткувала ювілей.

Як повідомляв "Знай. ua" Лорак поділилася невдалим знімком.

"Знай. ua" писав, що Лорак після зради чоловіка розповіла, як правильно будувати відносини.