Днями популярний український співак та улюбленець жінок Олег Винник зробив гучну заяву у мережі.

Олег Винник
Олег Винник

Співак опублікував на своїй сторінці у Instagram емоційне звернення до шанувальників, чим викликав бурхливу реакцію користувачів мережі.

"Друзі, хочете побувати зі мною на сцені і подивитися в зал моїми очима? Віртуально це можна зробити вже зараз! Нове відео 360 ° на моєму YouTube-каналі вам у цьому допоможе!", – написав Винник, не забувши при цьому додати милий зубастий смайлик.

Фанати артиста у захваті від інноваційної новинки у вигляді віртуального Винника.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Дуже кльова ідея", "Це просто чудово. Дякую Вам за те, що можемо побувати у Вас на концерті хоча б віртуально. Спасибі", "Це дуже круто, для мене бути фанаткою це вже щастя, а бути з ним на одній сцені, хоч і віртуально це взагалі за межами моїх мрій. Спасибі вам за таку можливість бути з вами на одній хвилі", "Олег дуже класно. Дякую за таку віртуальну можливість побувати з вами",- пишуть фанати.

Інші ж коментатори помітили, що було б набагато краще, якби співак був доступний в живу, а не віртуально:

"Побачити в живу краще", "Олег, дуже хочеться побувати з тобою на одній сцені, дуже хочеться тебе бачити вживу”, "Ідея чудова! атмосфера неймовірна, але краще б це все було по-справжньому, а не віртуально", "Який класний сюрприз для Ваших шанувальників, але краще в живу з Вами на сцені побувати, ніж у віртуальній реальності", -зазначають користувачі.

Олег Винник
Олег Винник

Нагадаємо, популярний співак Олег Винник заявив, що події на Майдані були зайвими і штучними, повідомляє Clutch.

Днями відомий український співак Олег Винник дав інтерв'ю журналісту Матвію Ганапольському. В ефірі телеканалу "Прямий" він розповів про своє ставлення до Евромайдану, війни та інших останніх історичних подій в Україні.

Олег Винник
Олег Винник


Як писав раніше Знай.ua, поки тривають бойові дії на Донбасі, а Крим – під анексією, їздити до Росії із концертами не має морального права жоден свідомий український артист.

Таку позицію в ефірі одного з українських телеканалів нещодавно висловив співак Олег Винник.

Олег Винник
Олег Винник


Також Знай.ua писав про те, що нещодавно поведінка Олега Винника шокувала всіх його шанувальниць.