Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Зараз знаменитість бере участь у зйомках повнометражного українського фільму "Продюсер", де грає одну з головних ролей. Так, артистка виклала кадр, на якому на очах у Мішель Андраде займається дуже дивними речами.

"Найтрагічніша сцена у фільмі @producermovie", - пожартувала Астаф'єва. Фолловери взялися коментувати побачене: "Срамата )))", "Подруга на задньому плані взагалі в шоці Що відбувається", "Труселя зачотні!", "Нога 🔥", "Чого трагічного в еротичному?..😂😎".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму "Кошмарний директор або школа №5", де зіграє роль секретарки Аліни. Так, артистка кардинально змінила імідж, позуючи в образі сексуальної блондинки.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийде на екрани 14 лютого.