Популярна 26-річна британська модель, зайчик Playboy, учасниця шоу «Х-фактор» і Celebrity Big Brother, актриса Хлоя Кхан дуже активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила пройтися по місту в одному тільки еротичному костюмчику зайчика Playboy. До всього іншого, дівчина вирішила запитати у фанатів, якою дружиною краще бути.

"Яка дружина краще: яка готує і все робить по дому, але не працює або яка заробляє багато грошей, але нічого не робить по дому?", - поцікавилася Кхан. Фолловери ж почали відповідати, що їм потрібна тільки така сексуальая жінка як Хлоя, але були й ті, хто почав сперечатися, яка дружина краще.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Хлоя Кхан часто демонструє пишні форми, над якими потрудилося безліч пластичних хірургів. Виявляється, що у дівчини є багато хейтерів і більшість з них - чоловіки.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також знаменитість вирішила погратися біля басейну, показавши масивні форми і поскаржилася, що прокинулася від дикого похмілля.

А ще Кхан вирішила заглянути в спа-салон, вибравши для цього дуже незвичайний купальник. Її принади були суцільно покриті декоративними золотими деталями.