Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram дуже пікантним знімком. Так, знаменитість відправилася на відпочинок у Туреччину всією сім'єю, однак зізналася, що фотографувати її нікому. Артистка виставила селфі в дзеркалі, похвалившись не тільки новим купальником, але і розкішною фігурою.

"І нікому мене сфоткати 😂 доброго ранку , інста СВІТ😘", -лаконічно підписала кадр Камінська. За 23 години фото зібрало 21 тис. лайків, а фолловери взялися коментувати побачене: "Красуня 😘", "Офігенна🔥🔥🔥🔥", "сонна фея)", "@edgar_kaminskyi купіть дружині штатив. 😅👌🏼", "Просто барбі🌹👍", "Ооооо!!! Яка класна у веснянках😍😍😍", "Без макіяжу -дуже сексі !!!!".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозню травму спини.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.