Дакота Джонсон прославилася після знаменитої еротичної трилогії "П'ятдесят відтінків сірого", де актрисі часто доводилося зніматися повністю голою. Багато хто помітив, що в кадрі оболена Дакота виглядати просто чудово: тонкою, підтягнутою і спортивною. Як їй це вдалося, читайте в матеріалі Clutch.

Багато глядачок заздрять фігурі Дакота Джонсон, не підозрюючи, скільки зусиль вона прикладає для того, щоб так виглядати. Перед початком зйомок актриса поставила перед собою мету - мати підтягнуте, струнке і граціозне тіло. У цьому їй допомагала Рамона Браганза — персональний тренер акторів фільму "На п'ятдесят відтінків темніше". Ось що вона розповідає про тренуваннях з Дакотою:

"Для того, щоб після тренувань Анастейша не була схожою на бодібілдера, ми взяли за основу вправи пілатесу, деякі танцювальні рухи і кругові тренування в нижній частині тіла. Ще Дакоті подобалися махи ногами в положенні лежачи на килимку, які колись ввела в моду Джейн Фонду. Приблизно 15% всіх тренувань були присвячені вправ з вільними вагами".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Ці вправи актриса виконувала по 5 разів в тиждень по 20-40 хвилин. Крім цього, Дакота займається йогою і бігом, а також стрибає зі скакалкою. Завдяки цим вправам їй вдалося добитися стрункого тіла без зайвих м'язів і рельєфу.

Крім цього, перед підготовкою до зйомок актриса дотримувалася суворих правил харчування. По-перше, всі салати вона заправляла виключно оливковою олією, не нехтувала морською капустою, в якій міститься багато корисних мікроелементів і йод, і обов'язково включала в свій раціон рибу і морепродукти, багаті білком і різними вітамінами.

Нагадаємо, 28-річна Джонсон прикрасила собою обкладинку листопадового номера видання Tatler і розповіла про роман з вокалістом Coldplay.

Як раніше повідомляв Знай.ua, супермоделі зі світовим ім'ям розкрили свої секрети стрункості і краси.

Також портал Знай.ua писав, прима-балерина Катерина Кухар розкрила секрет свого харчування.