71-річна Софія Ротару не перестає дивувати своїм прекрасним зовнішнім виглядом і відмінною формою.

Про це повідомляють ЗМІ.

Проте останнім часом віддані прихильники зірки відзначають, що Ротару все частіше прикриває лице великими темними окулярами, які можуть приховувати певні зморшки.

Варто відзначити, що у самому кінці літа співачка не на жарт перелякала своїї прихильників відзначивши, що потрапила до лікарні через різке погіршення стану здоров'я.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Згодом її виписали з лікарні, проте саме з того моменту співачка почала з'являтись на фото у великих сонцезахисних окулярах, які прикривають значну частину її обличчя.

Нещодавно співачка виступала на корпоративі в Алма-Аті, де одній з прихильниць вдалося зробити з нею спільну фотографію. Дівчина опублікувала знімок в соцмережах.

"Софія Михайлівна! Так раді зустрічі! Улюблена наша! Кожне слово проспівано серцем …", – підписала вона.

На знімку Ротару вийшла крупним планом і багато фанатів відзначають, що це один з найрідкісніших кадрів із зіркою. Вони були приємно здивовані тому, що в житті співачка дійсно виглядає надзвичайно молодо і свіжо, незважаючи на свій солідний вік.

"Прекрасно виглядає Софія Михайлівна!", "Яка ж вона красива жінка !!! Обожнюю її!", "Справжня королева", – писали шанувальники в коментарях до знімка.

Разом з тим варто відзначити, що внучка відомої української співачки Софії Ротару 17-річна Соня Євдокименко порадувала своїх шанувальників в Instagram новими знімками. На фото дівчина продемонструвала, чим вона займається у французькій столиці.

Стало відомо, що внучка Софії Ротару поїхала до Європи, щоб підзаробити і продовжити свою модельну кар'єру. Варто зазначити, що і на батьківщині це в неї виходило, проте, дійсно, потрібен "поштовх".

Українська красуня постійно поповнює портфоліо красивими фотосетами з атмосферних паризьких вулиць. Так, зараз Соня знаходиться в "місті всіх закоханих" і днями запостила в профіль цілу добірку ефектних паризьких фото.

Нагадаємо, Ротару викликала дух померлого чоловіка.

Як повідомляв "Знай.ua", пластичний хірург Ротару зробив величезну помилку.

Також "Знай.ua" писав, що стала відома страшна причина зникнення Ротару, фанати у відчаї.

Реанімація для співачки: чому Софія Ротару потрапила в лікарню.