Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість вирушила в Буковель, звідки виставляє безліч фото на фоні природи. Так, артистка похвалилася тим, що ходила збирати грибочки і жодного не пропустила.

"Вчора я доторкнулася до кожного гриба 😭😭😭", - зізналася Астаф'єва. Фолловери не змогли пройти повз: "Дашка акуратніше з грибами😊", "Нарешті ти їх знайшла! (я про гриби)", "Руки потрібно помити) не кожен гриб гриб", "А мухомори навіщо чіпати?)))", "Обережно,Дашенька! Ти нам потрібна!!!", "дивіться акуратненько", "Дах, зірви мухомор 🍄, я подарую кому - небудь у відвареному вигляді 🤣🔥", "Даша, з вами все в порядку? Будьте обережніше".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму "Кошмарний директор або школа №5", де зіграє роль секретарки Аліни. Так, артистка кардинально змінила імідж, позуючи в образі сексуальної блондинки.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийде на екрани 14 лютого.