Ще в далекому 2003 році відкриття VMA стало одиним з найяскравіших шоу. Так, на сцену вийшли культові молоді суперзірки Брітні Спірс і Крістіна Агілера, щоб виступити з легендарною Мадонною.

І звичайно, неважко буде пригадати той видатний момент, коли Мадонна нахилилася і поцілувала Спірс прямо в губи. Однак, мало хто знає, що поп-діва також цілувалася з Крістіною Агілерою, але цей кадр вирізали для телеглядачів.

Замість двох пристрасних поцілунків глядачі спостерігали за самовдоволеною реакцією Джастіна Тімберлейка. Таким способом MTV спробувало домогтися максимальної драми і ще більш яскравої реакції від фанатів. Проте зовсім нещодавно Агілера на радіошоу Енді Коена зізналася, що відчувала 15 років тому."Оу, тоді вони вирізали мене заради реакції Джастіна. Це був дешевий трюк. І я така "дообрее"". На Брітні Спірс співачка зовсім не ображається. "Та все добре, в неї ж може бути поцілунок", - жартує Крістіна.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Як раніше передавав портал "Знай.uа", співачка Крістіна Агілера завжди віддавала перевагу яскраві одягу, який би підкреслював її красиві форми. Але на цей раз вона змогла здивувати навіть найвибагливіших.

Також Агілера порадувала фанатів дуже сексуальним знімком з ванної, трохи прикривши великі груди руками."Не забувайте відпочивати і любити себе", - порадила знаменитість своїм фоловерам, яких, до речі, вже понад 5 млн.

А ще Кристина після декількох років відносного інформаційного затишшя почала тішити шанувальників новими публікаціями в мережі.