Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна дуже активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на Youtube. Нещодавно знаменитість виставила спільне фото з Оксаною Чехместренко - першою українською жінкою-водолазом, яка рятує людські життя. Так, артистка розповіла про жінок, які її надихають.

"Таких жінок не буває навіть в кіно! Ну чого треба наковтатися голлівудському сценаристу, щоб вигадати жінку-водолаза, яка ще й виховує трьох дітей?😳 А я її сьогодні навіть обіймала . Знайомтеся, це Оксана Чехместренко – перша жінка-водолаз, яка пірнає під лід, на собі носить до 40 кілограмів спорядження. Їй лише 30 років, але вона виховує трьох дітей, тричі на тиждень займається боротьбою і зараз вчиться на пожежника #моїжінки #моиженщины У Міністерстві внутрішніх справ України (поліція, гвардія, прикордонники, рятувальники і міграційна служба) працює більше 350 тисяч людей.
40 тисяч із них – це жінки. 8000 рятувальниць, 4000 жінок-військових Нацгвардії, 30 0000 поліцейських та 11 тисяч прикордонниць щодня забезпечують порядок та гарантують захист. Це і кінологи, і військові медики, жінки-спецпризначенці, водолази, вибухотехніки, патрульні, керівниці прикордонних пунктів та сервісних центрів на лінії розмежування. У Національній поліції працює перша жінка-генерал поліції Оксана Хоменко . Для мене була честь сьогодні поспілкуватися з вами, дівчата!", - поділилася емоціями Єфросиніна.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Маша Єфросиніна присвятила свою творчість всім працюючим мамам.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Ще знаменитість розповіла все про те, як доглядає за волоссям.

Також артистка брала участь у популярному проекті "Танці з зірками", де її партнером став танцюрист Максим Леонов. Так, Маша вирішила поділитися першими враженнями від шоу.