Російський актор, зірка популярних серіалів Данило Козловський обзавівся розкішними апартаментами у самому центрі російської столиці.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Актор у новенькій квартрі вже встиг освоїтися. Знаменитість часто бачать недалеко від його нового житла, він виходить на прогулянки з собакою, яку, д речі, нещодавно він підібрав на вулиці під час відпочинку в Грузії. Тепер у нього зяився ще й вірний друг.

Данила Козловський

У московських апартаментах Козловський проживає разом зі своєю нареченою Ольгою Зуєвою, з якою зустрічається протягом останніх трьох років.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пара практично не демонструє особисте життя, проте зрідка з'являється на світських заходах. Козловський завершив всі свої справи в Петербурзі, тому прийняв рішення переїхати до Москви.

актор

За словами актора, жити в центрі року йому набагато зручніше, адже більше немає необхідності кудись поспішати. Нещодавно відбулася прем'єра першої режисерської роботи дівчата Данила Козловського. Для фільму з назвою "На районі" Зуєва писала сценарій особисто, причому почала дуже давно. Про те, що Козловського та його кохану пов'язують романтичні стосунки, стало відомо після того, як на пальці дівчини помітили нову каблучку.

Нагадаємо, популярний український співак і шоумен Віталій Козловський, який навесні оскандалився своїм виступом в Росії, показав новий знімок, чим змусив фанаток верещати.

Як повідомляв портал Знай.ua, поки російський гуморист Максим Галкін всіляко спростовує припущення про новий роман та подружню зраду, його колега злив ролик, який показав фанатам більше. ніж вони здогадувались.

Також Знай.ua писав про те, що чоловік Ольги Фрейму вперше розповів детлі сімейного життя та показав, яка кохана на роботі та вдома.