Відомий актор і зірка культового фільму «Один вдома» Маколей Калкін вперше за довгий час з'явився на червоній доріжці. Так, знаменитість прийшла на вручення музичної премії American Music Awards, яке відбулося увечері 9 жовтня в Лос-Анджелесі.

Варто відзначити, що Калкін встиг не тільки вручити нагороду американському реперу Post Malone, але і вразити громадськість своїм свіжим зовнішнім виглядом. Багато хто шокований, що актор ще живий, і, що він виглядає таким дорослим (і схожим на Стіва Бушемі).

У своєму Twitter Маколей перед церемонією висловив натхнення майбутнім ввечері. Під час церемонії він просто кайфував на червоній килимовій доріжці і постійно викладав фотографії в соціальну мережу.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А потім актор зробив те, навіщо його запросили. Піднявся на сцену, щоб вручити Post Malone нагороду в номінації «Найкращий виконавець у жанрі поп/рок». При цьому телеглядачам було вже все одно, що там за номінація і хто в ній бере участь. Адже вони побачили живого і здорового Маколея Калкіна.

Раніше Маколей Калкін заявив, що отримав привабливу пропозицію – зіграти в комедійному серіалі "Теорія великого вибуху". Актор не вдавався в подробиці, яку саме роль міг отримати.

"Сам пітч звучав так: "загалом, парочка задротів-астрофізиків живе в одній квартирі. І тут селиться поруч красива дівчина! Опа". Цим вони намагалися заманити мене! Я відповів, мовляв, ні, дякую, обійдуся. Потім вони прийшли до мене знову. Я у відповідь: "Ні-Ні! Повторюся - я дуже задоволений, але ні". А потім вони повернулися в третій раз. І тут мене почав смикати навіть мій менеджер", - згадує Калкін.

Нагадаємо, що Маколей Калкін зробив разюче визнання. Так, 37-річний актор згадав свій перший сексуальний досвід і розповів про інтимні подробиці життя.

Як повідомляв портал Знай.иа, 20-річна дочка Майкла Джексона Періс останнім часом стала набирати скандальну популярність завдяки сміливим витівкам і зухвалою поведінкою.

Також портал Знай.иа писав, що дочка Майкла Джексона Періс і скандально відома модель Кара Делевінь більше не приховують своїх почуттів.