На скандально відомого російського співака, фронтмена гурту "Ленінград" Сергія Шнурова напали: його побив власний шанувальник. Зараз буде трошки смішно, але отримав артист не за свої переконання, не за зміст пісень, не за п'яну витівку, а нібито за те, що надто мало віршів пише.

Про це Шнур написав у соціальних мережах, виклавши оповідання у віршах. Ну, як замовляли, словом. До посту в Instagram Сергій також прикріпив фото, на якому зображений з величезним синцем під оком.

"Подкатил ко мне подписчик, в возмущении диком, Кулаками машет, свищет. Я, мол, - "отвали-ка".

Он - "где фотки, в Инсте, с*ка? Где стихи? Их нету! Будет, бл**ь, тебе наука!" И ебн**ул по е**ету", - написав Шнуров і додав, що постраждав він "дуже сильно".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Раніше били за вірші, а тепер за їхню відсутність", - пожартували над співаком його підписники в соціальній мережі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що скандальний російський виконавець, соліст гурту "Ленінград" Сергій Шнуров розповів про те, як він спілкується зі своїми дітьми і як проводить вільний час.

Про це Шнурів розповів в ефірі програми "Сьогодні ввечері". Зазначимо, що у соліста гурту "Ленінград" двоє дітей – 25-річна донька Серафима і 18-річний син Аполлон.

Варто нагадати, що епатажний російський співак, соліст гурту "Ленінград" Сергій Шнуров розмістив у своєму instagram фото, де він зображений з маленьким білим кошеням. Такий образ зірки зворушив фанатів. Відразу посипалися коментарі, а пост за короткий час набрав більше 158 тисяч лайків.

Нагадаємо, 5 здорових звичок Сергія Шнурова, про які ви не знали.

Як повідомляв Знай.uа, фанати Цоя розкритикували новий кліп Шнурова.

Також Знай.uа писав про те, що Сергій Шнуров полетів у відкритий космос і познайомився з прибульцями.