Зірка серіалів "Вулиці розбитих ліхтарів", "Убойная сила" і "Агент національної безпеки" офіційно розлучається зі своєю молодою дружиною.

У серпні 88-річний російський актор Іван Краско заявив про розлучення з 27-річною акторкою Наталею Шевель. А нещодавно стала відома дата, коли Краско офіційного буде розлученим – документи пара отримає 16 жовтня.

До слова, Іван Краско одружився з молодою акторкою Наталією Шевель теж восени - у вересні 2015 року.

Весілля Івана Краско з Наталею Шевель свого часу настільки здивувало всю акторську спільноту, що колеги навіть не знаходили слів. Адже між "молодим" та нареченою було 60 років різниці. Тому в тому, що їхній шлюб протривав три роки, дивує лише, що так довго.

Останнім часом пара не жила разом – Наталія весь час подорожувала по світу, хоча при цьому вони продовжували спілкуватися.
За словами актора, шлюб з дівчиною, яка є молодшою на 60 років за нього це "педагогічний хід".

"Шлюб з Наталею — це ж був експеримент з мого боку! Такий педагогічний хід. Я хотів їй допомогти і буду допомагати, поки дівчинка не стане на ноги", - розповів Краско в одному з інтерв'ю.

Інформацію про офіційне розлучення підтвердила сама Наталія Шевель, пише видання StarHit.

27-річна Наталія Шевель-Краско зазначила, що їхні стосунки прийшли до "точки неповернення", тому пара змушена була піти на розлучення.

"Ми подали заяву 16 вересня, через місяць підемо забирати документ. Думаю, точка неповернення настала",– заявила дружина Краска.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

А поки що Наталія публікує у соціальних мережах знімки з подорожей. На останніх знімках 27-річна дружина Краска позує з родиною в Іспанії.

Тим часом, Іван Краско, найімовірніше, повернувся до колишньої дружини Наталії Вяль, яка народила йому двох синів.

"Вона сказала, що не проти, щоб я повернувся в сім'ю. Колишня дружина знає про це, для мене це питання практично вирішене. Я повернуся до матері своїх дітей, адже це для мене зараз найважливіше", - зізнався він в одному з інтерв'ю.

загадує бажання: Краско разом зі своїми дружинами Наталіями

Нагадаємо, Іван Краско зізнався, що охолов до молодої дружини, тому що вона не пройшла головний "тест на кохання".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Краско розповів, що зараз не живе разом з молодою дружиною, оскільки вона подорожує по світу, але при цьому вони продовжують спілкуватися.

Також "Знай.ua" писав, у молодию дружини Івана Краско Наталії є коханець, який видав їїхні стосунки, розмістивши ролик про те, як почав спілкуватися із нею.