Скандально відомий російський актор Олексій Панін днями вкотре шокував підписників скандальною витівкою, яку спочатку назвали украй цинічною.

Про це повідомляють ЗМІ із посиланням на доволі дивний пост актора у соціальній мережі.

Суть повідомлення у тому, що Олексій Панін попросив підписників допомогти повернути тіло дитини.

Також Паніним був розміщений відеоролик з підписом "Допоможіть повернути тіло дитини!". До запису додавалися реквізити банківської картки.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Спочатку підписники вирішили, що мова йде про його доньку, але потім з'ясувалося, що Панін повідомив про смерть хлопчика на ім'я Богдан, який страждає важким онкологічним захворюванням.

На відео до користувачів звертається його тато. Він повідомляє, що його дитину не вдалося врятувати навіть кращим фахівцям зарубіжної клініки. Малюк провів кілька днів у реанімації, за що батькам виставили непідйомний для них рахунок.

Тепер тіло дитини знаходиться в морзі і рідним його не віддають через борг за лікування. Виходить, що актор вміє не тільки піаритися, а й проявляє співчуття до людей і намагається їм допомогти. Багато підписників відгукнулися на його прохання.

Нагадаємо, скандальний російський актор Олексій Панін, який почав зйомки першого режисерського фільму, запросив у якості актора Олександра Головіна.

Зазначимо, що Головін прославився завдяки серіалу "Кадетство" і фільму "Сволота".

Vladtime повідомляє, що актор прибув на зйомку за день до своєї зміни, наздогнавши команду творців фільму в ресторані.

Швидше за все, старі друзі давно не бачилися, і щоб відзначити зустріч, на радощах гарненько випили. Відпочиваючі після важкого дня Панін і Головін у п'яному стані записали звернення до фанатів.

Про те, що Панін любить випити, знають всі. По відео шанувальники здогадалися, що Головін теж не зміг встояти перед міцними напоями, незважаючи на майбутній робочий день.


Як писав раніше Знай.ua, після того, як 5-й сезон шоу "Холостяк" підійшов до завершення, про 34-річного актора Іллю Глинникова практично нічого не було чутно.


Також Знай.ua писав про те, що голлівудський актор Стівен Сігал нещодавно висловив бажання зайняти посаду губернатора Примор'я.