Культова американська співачка Леді Гага ніколи не переставала шокувати весь світ яскравими вбраннями і зухвалими вчинками. Зовсім нещодавно на своїй сторінці в Instagram знаменитість показала розкішні кадри в абсолютно новому для неї образі. Так, артистка позувала для американського видання культового журналу Elle посеред поля, прикриваючи груди руками.

За 19 годин знімок обкладинки набрав понад 1,2 млн. лайків. Фолловери ж залишилися в захваті і почали називати Гагу "королевою". Багато хто відзначили, що з таким макіяжем і зачіскою знаменитість виглядає дуже жіночно.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леді Гага показала епатажні кадри зі зйомки фотографа Eli Russell Linnetz.Так, на одному з фото артистка в чорному облягаючому боді поклала собі іграшкового восьминога прямо між ніг.

А ще знаменитість показала дуже незвичайні чорно-білі кадри в своєму стилі з недавньої фотосесії.

Також Гага у прозорому вбранні на голе тіло влаштувала відверту фотосесію на пляжі Малібу.