Відома російська телеведуча і зірка популярного гумористичного телепроекту Comedy Woman Катерина Варнава активно веде сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість в своєму акаунті показала забавні фотографії з Барселони. Схоже там актриса проводить свою відпустку.

На одному з фото Варнава позує на тлі стіни в дивному, бомжуватого вигляду, вбранні. На голові актриси високий розпатланий пучок, а на ногах масивні білі кросівки. Одягнена Катя простий і зручний наряд – спортивні штани, чорний топ і картату сорочку. На поясі Варнава носить маленьку сумочку.

"Барселона, ми весь час тобою ходимо, ходимо, ходимо, ходимо, ходимо, ходимо, ходимо... трохи постою ...ось прям чутоньку...господи, мої ноги", - підписала фото Катерина.

На другому фото, яке Катя зробила сама, шанувальники побачили також компаньйона актриси, з яким вона гуляє по іспанському місту. На цьому селфі видно, що закохані сидять десь у місцевому кафе. Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати нові фотографії в записі гумористки.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Шкода, стала невпізнанна. Де та брюнетка з карими очима", "Ну чьо-то ти, знову зависаєш пучеока красуня з чупом на голові", "Катюш, ви красуня, але вам не йде блонд, вибачте", "Ну, ноги у вас – дай Бог кожному. Так що ходіть, Катенька, ходіть. Це покращує кровообіг", "Ця поза створює враження, ілюзію що ваші ноги ще довші, ніж є насправді", - пишуть у коментарях під фотографіями Варнави.

Раніше повідомлялося, що Варнава приїхала до Барселони і показала вологого пухнастика. На кадрах, знятих десь в іспанському місті, видно собаку, яка спокійнісінько сидить собі в басейні і дивиться в камеру. Мабуть Катя, коли помітила цього песика, не змогла пройти повз і вирішила зняти тварину.

Нагадаємо, гола Варнава саркастично протроллила хейтеров.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катерина Варнава з коханим позували оголеними.

Також портал "Знай.uа" писав, що Варнава запалила на шоу Насті Івлєєвої.