Культовий австралійський актор театру, кіно і телебачення Х'ю Джекман часто радує своїх фанатів новими знімками в Instagram. Так, знаменитості 12 жовтня виповнилося 50 років і він вирішив показати кумедне фото, на якому заснув. Артист вважає, що виглядає набагато старшим уві сні.

"Коли люди говорять тобі "ти не виглядати на 50" ти навіть трошки віриш цьому. Поки не побачиш себе сплячого", - пожартував Джекман. За 18 годин кадр набрав 1,6 млн. лайків. Фолловери ж почали вітати свого кумира з днем народження і ласкаво називати його "сплячою красунею".

Раніше "Знай.uа" повідомляв про те, що відомий американський ресурс Bored Panda провів цікавий експеримент із зовнішністю популярних акторів-чоловіків, які знялися у фільмах за коміксами Marvel.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також стало відомо, що актор Джеремі Реннер, більш відомий по ролі Соколиного Ока в популярному кіновсесвіті Marvel, підтвердив свою появу в четвертих "Месниках".