Шанувальники покійної британської співачки Емі Вайнхаус, чия передчасна смерть в 2011 році у віці 27 років потрясла музичний світ, зможуть знову побачити її на концертних майданчиках у вигляді голограми.

Про це розповів її батько, повідомляє Reuters. Голограма відправиться в світовий концертний тур в 2019, за задумом продюсерів буде гастролювати три роки. Шоу триватиме від 75 хвилин до 110 хвилин.

Зображення співачки буде проектуватися на сцену перед живим оркестром, який буде супроводжувати голос з її оригінальних записів.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Батько співачки сказав, що всі гроші, які сім'я отримає від шоу підуть до Фонду Емі Уайнхаус, який був заснований після її смерті, щоб допомогти молодим людям, які страждають наркоманією та іншими проблемами.

Щоб створити голограму, розробники наймуть актрису, яка буде імітувати сценічні рухи Емі Вайнхаус.

Емі Уайнхаус померла від алкогольного отруєння у липні 2011 року в своєму лондонському будинку у віці 27 років. Співачка, відома такими хітами, як "Rehab"і "Back to Black", протягом більшої частини своєї кар'єри боролася з алкогольною та наркотичною залежністю.

Між виступами і записами пісень юна дівчина пропадала в лікарнях, лікуючись від наркотичної та алкогольної залежностей.

Найбільш гучним скандалом стало скасування концертів влітку 2011 року. Після концерту Емі в Белграді організатори були змушені скасувати всі її наступні виступи через стан артистки.

На сцені Емі ледве стояла на ногах, путалася в словах і частково забуваючи тексти. Концерт тривав близько години, протягом якого вона так ні разу й не заспівала. Такий глядачі бачили велику Емі в останній раз.

Тіло Емі було знайдено 23 липня 2011. Допустимий рівень алкоголю в крові співачки був перевищений в п'ять разів, її серце зупинилося.

Нагадаємо, першу пісню Емі Вайнхаус нарешті почують всі.

Як раніше повідомляв Знай.uа, кращою піснею століття назвали творіння Бейонсе і Джей-Зі.

Знай.uа писав про найвидатніших жінок світу, яких вигубив алкоголь.