Всесвітньо відома американська епатажності співачка Леді Гага роздяглася перед камерами.

Спокусливим знімком Гага поділілася на своїй сторіці в Instagram.

Наразі вже відомо, що на одній з фото артистка позувала топлес, проте закрила свої груди руками.

Проте пікантності цьому кадру додала нижня частину образу. Зокрема, вона була одягнена у бруки тілесного кольору, які значно підкреслили стрункі ноги зірки. Такий елемент одягу зробив враження нібито оголеності співачки.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Менше, ніж за добу, фото зібрало майже 1 млн. лайків і тисячі захоплених відгуків користувачів соцмережі.

Разом з тим варто відзначити, що популярна британська співачка Дуа Ліпа часто радує своїх підписників гаряченькими фото. Як будь-яка модниця, дівчина любить похизуватися перед публікою в стильних нарядах і не забуває сфотографуватися для своїх фоловерів в Instagram. Але цього разу щось пішло не так.

На днях Дуа Ліпа розмістила в своєму профілі в мережі нові фото на яких позує напідпитку, чого явно не приховує. Адже у підписі до фото вона про це каже:"Кожен раз, коли я випиваю, я відчуваю емоції… вони завжди починаються з "Чи можу я сказати тост".

На фото співачка позує у чорній толстовці з незвичайним принтом, а в руці тримає келих з напоєм. З геолокації стає ясно, що дівчина гуляє на вечірці десь в американському Лос-Анджелесі. До речі на другому фото Дуа Ліпа стоїть в обнімку з подружкою і вони також тримають у руках келихи з вином. При чому на цьому знімку Ліпа посилає всім поцілунок і позує з закритими очима.

Крім того варто додати, що багато фанатів зраділи від новини про те, що британська актриса Хелен Міррен знову з'явиться на екранах.

Як повідомив HBO, в основу чотирьох епізодів картини ляжуть відносини імператриці з її фаворитом Григорієм Потьомкіним, якого зіграє Джейсон Кларк. Відповідно роль імператриці Катерини II дісталася Міррен.

Нагадаємо, Леді Гага роздяглася в полі для модного глянцю.

Як повідомляв "Знай.ua", гаряча Дуа Ліпа прийшла на вечірку в костюмі спокусливої школярки.

Також "Знай.ua" писав, про топ-5 яскравих кіношних образів і найкращі саундтреки.

З чого зроблена Леді Гага