Днями у мережі підбили підсумки фінального батлу між героїнями топових інтернет-ігор, образи яких втілили відомі моделі.

Переможницею стала чарівна Шаманка з Heroes of Might and Magic 5, в яку перевтілилася Віра Андрєєва.

Нагадаємо, популярна українська співачка Настя Каменських представила свій перший сольний альбом, а ще кліп, у якому побула довгокосою білявкою та потанцювала на транспортній зупинці й коло ліфів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Каменських
Каменських

А у середині кліпу Каменьських і зовсім зриває спідницю. Свій кліп вона виклалала на каналі в Youtube.

Відео на пісню "LOMALA" створила кліпмейкер Таня Муіньо. За її задумом, хореографія демонструє перелами - метафоричні, на щастя - яких зазнає людина під впливом справжніх сильних почуттів.

Що ж до першого сольного альбому Насті, то він має назву "No Komments". Окрім "LOMALA" до нього увійшли ще девять композицій, зокрема "#этомояночь", "Дай мне" та авторський україномовний трек "Тримай".

Користувачі неоднозначно відреагували на новий кліп Каменських. Декому сподобалось нове відео, дехто ж сказав, що це приклад максимального несмаку.

Настя Каменських
Настя Каменських

Як повідомляв раніше Знай.ua, відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram.

Седокова
Седокова

Нещодавно знаменитість показала уривок з кліпу на пісню "Шантарам". Так, відео, яке вийде через півтора тижні, вийшло дуже таємничим і сексуальним одночасно. Варто відзначити, що режисером кліпу виступив Алан Бадоєв.

"Вода не завжди змиває наші таємниці. Вода здатна змити лише кров ... А шрами залишаються назавжди в твоїй пам'яті 🛑 #ШАНТАРАМ by @alanbadoev #оченьскоро", - заінтригувала Седокова. Фолловери не змогли пройти повз: "Пісня крута, відразу в серце, хочеться слухати ще і ще. Ганна Ви молодець. 💜", "класна пісенька якраз зараз для мене😭", "Судячи з посту, черговий індійський фільм, тільки з жопами", "Анна не підведе 💪🏼Буде чуттєво і в точку!Ну немає таких інших артисток,тільки вона може так....🤤🤤Чекаємо!", "Відчуваю пахне СЕКСОМ😱".

Анна Седокова
Анна Седокова


Також Знай.ua писав про те, що відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість записала коротеньке відео, позуючи перед дзеркалом.